Elintarvikkeet

 

kommentit jaakko.nuutila@mtt.fi

KOKONAISUUS

tulostusversiot (pdf): saatekirjekokonaisuussisältörunko

ALKUTUOTANTOYMPÄRISTÖELINTARVIKKEETYHTEISKUNTA

1. Luomun terveysvaikutukseta) Monen sukupolven eläinkokeet

b) Kliiniset tutkimukset ihmisillä

c) Terveysvaikutteiset luomuelintarvikkeet ja ravintolisät

d) Luomumaito tutkimuksen kohteena

 

2. Luomuruoan prosessointi

a) Ravintotekijät ja niiden säilyvyys

b) Lisäaineet ja vaikutus hyvinvointiin

c) Luomuelintarvikkeiden tuotantotekniset pullonkaulat

d) Tuotekehitys

 

 3. Luomuruoan laatu

a) Turvallisuutta vaarantavat tekijät

b) Kuluttajalähtöiset laatutekijät

c) Tasalaatuisuus, monipuolisuus, saatavuus ja aitous

d) Laatutietoisuuden ja vaikuttamisen merkitys

 

 4. Pakkausmateriaalien tuotekehitys

a) Biohajoava/kierrätys

b) Pakkausteknologian kehittäminen

c) Suojakaasut ja niiden vaikutukset

d) Säilyvyys ja turvallisuus ekologisissa pakkauksissa

KOKONAISUUS

ALKUTUOTANTOYMPÄRISTÖELINTARVIKKEETYHTEISKUNTA