Mitä omavaraisuus tarkoittaa ruoantuotannossa? Millainen on kiertotalouden mukainen ruokajärjestelmä? Mikä on kasvin- ja kotieläintuotannon roolit kestävässä ruoantuotannossa? Mikä on suomalaisen ruoantuotannon rooli globaalissa maailmassa?
Tervetuloa kuuntelemaan esityksiä ja keskustelaan ruoantuotannon omavaraisuudesta ja mihin suuntaan suomalaista ruoantuotanto tulisi kehittää.
Mukana Helsingin yliopiston tutkijat Kari Koppelmäki ja Juha Helenius sekä Wageningenin yliopistosta Hannah van Zanten, Katie Kennedy Freeman ja Rogier Schulte.
Aika: 14.10.2022 klo 12.00-16.00
Paikka: Knehtilän tila, Haapasaarentie 75, Hyvinkää
Merkkaa tilaisuus jo kalenteriin! Tarkempi ohjelma julkaistaan pian.
Ilmoittaudu tilaisuuteen
Järjestäjä: Ruralia-instituutti