Tervetuloa Luomubuumi-hankkeen webinaariin 12.11.2020

Tervetuloa kuulemaan Luomubuumi-hankkeesta kaikille avoimessa webinaarissa 12.11. klo 9-11! Hankkeessa on kartoitettu luomuelintarvikkeiden nykytarjontaa, potentiaalisia markkina-aukkoja sekä haettu ideoita työpajoista ja kansainvälisiltä messuilta. Tältä pohjalta on ideoitu tuotekonsepteja, joita yritykset voivat hyödyntää omien tuotteidensa kehittämisessä. Luomusta on koottu tietopaketteja ja tieteellisten artikkelien referaatteja, joista saa taustatietoa toiminnan kehittämisen ja markkinoinnin tueksi. Vastaamme osallistujien kysymyksiin ja kommentteihin esitysten jälkeen. Esitykset ovat katsottavissa webinaarin jälkeen Luomuinstituutin Luomubuumi-hankkeen verkkosivuilta.

Ilmoittaudu webinaariin täällä: https://www.lyyti.in/luomubuumi

 

Webinaarin ohjelma

9.00 – 9.10 Tilaisuuden avaus, kokousetiketti, yhteyksien tarkistus.

9.10 – 9.40 Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti: Luomutuotteiden konseptoinneista ja markettien luomutarjonnasta.

9.40 – 10.05 Tuija Peltomäki ja Maarit Mäki, Luonnonvarakeskus: Luomutuotekonsepteja tuotekehityksen tueksi.

10.05 – 10.35 Nora Pap, Tuomo Tupasela ja Maarit Mäki, Luonnonvarakeskus: Tietopaketteja luomutuotteiden tuotekehityksen tueksi marjoista, hapattamisesta ja Luken Food Pilot-koehallista.

10.35 – 10.50 Sari Autio, Luomuinstituutti: Tutkimustietoa luomusta yritysten toiminnan kehittämisen ja markkinoinnin tueksi.

10.50 – 11.00 Keskustelua ja tilaisuuden päätös.

 

Lisätietoja Luomubuumi-hankkeesta: luomuinstituutti.fi/tutkimus/elintarvikkeet-hankkeet/luomubuumi

 

Lisätietoja webinaarista ja Luomubuumi-hankkeesta:

Maarit Mäki, Luonnonvarakeskus, 029 5326374

Sari Autio, Luomuinstituutti, 029 5322110