Image-3-e1652165664414.jpeg

Luomuinstituutin kesäharjoittelijana aloitti Milla Seiro

Kestävyystieteiden opiskelija Milla Seiro Helsingin yliopistosta aloitti toukokuun alussa viiden kuukauden harjoittelun Luomuinstituutin viestinnässä. Milla tuottaa sisältöjä verkko- ja somekanaville ja tekee tiedonhankintaa muun muassa luomukahvin tuotannosta. Hän osallistuu myös kesän messutapahtumien, erityisesti Mikkelissä pidettävien Farmari-messujen 30.6.-2.7. suunnitteluun ja toteutukseen. Luomuinstituutin teemoina tapahtumassa ovat maan kasvukunnon hoito ja maaperäeliöstön monimuotoisuus sekä kukkivat kaistat monimuotoisuusmenetelmänä.

Milla osallistuu myös syyskuussa toista kertaa vietettävän EU:n virallisen luomupäivän suomalaisen tapahtuman suunnitteluun. Brysselin EU-tapahtumassa jaetaan luomutoimijoille EU Organic Awards palkintoja seitsemässä eri kategoriassa. Hakuaika tähän päättyy 8. kesäkuuta.

Milla on kiinnostunut erityisesti ruokajärjestelmien kestävyysmurroksen edistämisestä, vaikuttavasta tiedeviestinnästä sekä kansallisen ja kansainvälisen ympäristöpolitiikan kiemuroista. Vapaalla hän puolestaan löytää usein tiensä hyvän kirjan ja ruoan äärelle sekä kesäisin saaristoon.

Lisätietoja:

Milla Seiro

Luomuinstituutin viestintäharjoittelija

p. +358 295 322 568, milla.seiro@luke.fi