Luomuinstituutti vahvistaa koordinaatioyksikköä viestinnän osaajalla

TEHTÄVÄN KUVAUS

Erityisasiantuntijana vastaat Luomuinstituutin viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä Luomuinstituutin koordinaatioyksikön kanssa (50 % työajasta). Luomuinstituutin viestinnän tehtäviin kuuluvat mm. Luomuinstituutin nettisivujen ylläpito ja kehittäminen, viestinnän suunnittelu ja vaikuttavuuden mittaaminen, sisällön tuottaminen ja toteutus yhdessä tutkijoiden ja projektipartnereiden kanssa, mediayhteistyö, erilaisten sidosryhmätilaisuuksien järjestäminen ja vetäminen, yhteistyö sidosryhmien ja kansalaisten kanssa, some-kanavissa viestiminen ja tietojärjestelmien kehittämiseen osallistuminen.

Luonnonvarakeskuksen viestinnässä vastaat vieraslajiviestinnän ja vuorovaikutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta monikanavaisesti ja asiakaslähtöisesti (50 % työajasta). Tehtävässä kehität vieraslajiviestinnän vaikuttavuutta ja mittaamista sekä vieraslajiportaalin käytettävyyttä, sisältöjä ja seurantaa yhteistyössä vieraslajiasiantuntijoiden ja vieraslajiportaalista vastaavan Luomuksen kanssa.

 

HAKIJALTA ODOTAMME

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää korkeakoulututkintoa joko viestinnän alalta tai muulta soveltuvalta alalta sekä käytännössä osoitettua viestinnän osaamista. Eduksi tehtävässä on kokemus tiedon visualisoinnista, verkkopalvelujen kehittämisestä, verkkosisältöjen tuottamisesta, wordpress-ohjelman käytöstä sekä some-kanavien hyödyntämisestä erityisesti kansalaisviestinnässä. Kokemus tutkimus- ja tiedeviestinnästä ja perehtyneisyys ruoka-alaan katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään erinomaista suomenkielen taitoa, hyvää englanninkielen taitoa sekä käytännössä osoitettuja vuorovaikutustaitoja. Hyvä ruotsinkielentaito katsotaan eduksi. 

 

TARKEMMAT TIEDOT JA HAKUOHJEET

https://haku.valtiolle.fi/Public/Assignment.aspx?guidAssignment=3b0a0c90-80ec-46a7-9fe8-8b47d0a07061

Hae viimeistään:   11.12.2019 16:00