kansikuva.png

Omavaraisuus ruoantuotannossa -seminaari

Mitä omavaraisuus tarkoittaa ruoantuotannossa? Millainen on kiertotalouden mukainen ruokajärjestelmä? Mitkä ovat kasvin- ja kotieläintuotannon roolit kestävässä ruoantuotannossa? Mikä on suomalaisen ruoantuotannon rooli globaalissa maailmassa?

Tervetuloa kuuntelemaan esityksiä ja keskustelemaan ruoantuotannon omavaraisuudesta ja mihin suuntaan suomalaista ruoantuotantoa tulisi kehittää. Mukana Helsingin yliopiston tutkijat Kari Koppelmäki ja Juha Helenius sekä Wageningenin yliopistosta Hannah van Zanten, Katie Kennedy Freeman ja Rogier Schulte.

Aika: 14.10.2022 klo 12.00-16.00

Paikka: Knehtilän tila, Haapasaarentie 75, Hyvinkää

Merkkaa tilaisuus jo kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan tästä! Tarkempi ohjelma julkaistaan pian.

Järjestäjä: Ruralia-instituutti