tutkimusalat_kollaasi.jpg

Syksyn 2014 Tutkittua tietoa luomusta luennot käynnistyvät 16.9.

Kaikille avoimet Tutkittua tietoa luomusta -luennot jatkuvat syksyllä 2014 joka toinen tiistai16.9. alkaen. Luentoja voi seurata myös verkon välityksellä Luomuinstituutin verkkokokoushuoneessa. Tutustu Tutkittua tietoa luomusta luentojen ohjelmaan ja verkko-osallistumisohjeisiin.

Syksyn ensimmäisen luennon aiheena tiistaina 16.9. klo 9.00-10.00 on Luomu Etelä-Savon ravintoloissa, ja sen pitää elintarviketieteiden ylioppilas Juha-Pekka Järvinen Helsingin yliopistosta.

Juha-Pekka Järvinen esittelee tavanomaisesti tuotettujen raaka-aineiden ja luomuraaka-aineiden käyttöä Etelä-Savon ravintoloissa. Järvinen on selvittänyt mm. paikallisten luomuraaka-aineiden tarjontaa ja riittävyyttä ravintoloiden näkökulmasta sekä ravintoloiden vaatimuksia ja toiveita luomuraaka-aineille.

Tutkittua tietoa luomusta -luennot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Luennot järjestää Luomuinstituutti ja luennoitsijoina toimivat Luomuinstituutin tutkijat ja asiantuntijat eri puolilta Suomea sekä vierailevat luennoitsijat maailmalta.

Luentoja ennen on tarjolla luomuiset aamukahvit klo 8.30 alkaen luentotilan aulassa.

Luentotallenteet ja sekä luentoesitykset julkaistaan Luomuinstituutin Materiaalipankissa luentojen jälkeen. Materiaalipankista löytyvät myös aiempien luentojen esitykset ja tallenteet. Tervetuloa seuraamaan luentoja!

Lisätietoja luennoista:

Heli Peltola
p. 044 590 6834
heli.peltola ( a) helsinki.fi