tilli-vastavalo-ia-ahonen-scaled.jpg
Kuva: Ia Ahonen

Valtakunnalliset Luomupäivät Mikkelissä 12.-13.11.2013

Luomupaivat_banner

Vuoden 2013 Luomupäivien teema on Pellolta lautaselle

Tule mukaan Luomupäiville! Ohjelmassa on luentoja, työpajoja, iltaohjelmaa sekä käytännön vierailukohteita. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille luomusta kiinnostuneille.

Luomupäivien aikana pohditaan mm.  erilaisia yhteistyön muotoja, mentoroinnin mahdollisuuksia ja ammattikeittiöiden tarpeita luomutuotannolle. Kansainvälisessä puheenvuorossa tarkatsellaan, miten Tanskan harppaus luomuun oikein onnistui, ja teemakohtaisissa työpajoissa pureudutaan tarkemmin eri alojen kysymyksiin. Kaksipäiväinen tapahtuma tarjoaa oivallisen mahdollisuuden verkostoitumiseen vaikkapa Saimaan Luomu ry:n 30-vuotisjuhlien merkeissä.

Luomupäivien tarkempi ohjelma ja ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta proluomu-multisite.fi-p.seravo.com/luomupaivat. Seuraa meitä myös Facebookissa!

Tervetuloa!

Luomupäivät järjestää Luomuinstituutti ja Luomuliitto ry, yhteistyössä mukana EkoCentria, Saimaan Luomu ry ja ProAgria. Luomupäiviä rahoittavat Etelä-Savon maakuntaliitto Euroopan aluekehitysrahastosta, Etelä-Savon kulttuurirahasto, Portaat luomuun -ohjelma sekä maa- ja metsätalousministeriö.