Tutkittua tietoa luomusta – kaikille avoimet luennot syksy 2017

Paikka: Verkkoluento TAI Mikkelin yliopistokeskus, Lönnrotinkatu 7 (Cultiva), nh 1003
Aika: klo 9.00-10.00 luento ja keskustelua

26.9. 2017
Lähiruoka ja luomuyritysten kannattavuus ja kilpailukyvyn tekijät – LÄHIKANNA – kyselytutkimuksen tuloksia
Erikoistutkija Pasi Rikkonen, Luonnonvarakeskus

10.10.2017
Elintarvikepakkaukset kuluttajien näkökulmasta
Vanhempi tutkija Toni Ryynänen, Helsingin yliopisto

7.11.2017
Seosviljely tehostaa luomupeltoalan tuottavuutta: miten ja miksi?
Erikoistutkija Sari Himanen, Luonnonvarakeskus

21.11.2017
Luomun pioneerit yrittäjyyden polulla
Vanhempi tutkija Merja Lähdesmäki, Helsingin yliopisto
Luennon pitopaikka tarkentuu myöhemmin.

12.12.2017
Tehokas avokesannointi monivuotisten rikkakasvien hallinnassa

Tutkija Timo Lötjönen, Luonnonvarakeskus

Luennon pitopaikka tarkentuu myöhemmin.

 

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Luentotallenteet

Etkö pääse haluamallesi luennolle? Luomuinstituutin Materiaalipankista löydät aiemmat luentoesitykset ja -tallenteet sekä runsaasti muuta materiaalia.