Tutkittua tietoa luomusta – kaikille avoimet luennot

Paikka: Verkkoluento/Mikkelin yliopistokeskus, Lönnrotinkatu 7 (Cultiva), nh 1003
Aika: joka toinen tiistai 9.00-10.00 luento ja keskustelua.

Verkko-osallistuminen

Luentoja voi seurata myös verkon kautta Luomuinstituutin verkkokokoushuoneessa. Katso ohjeet verkkokoukseen osallistumiseen.

Luentotallenteet

Etkö pääse haluamallesi luennolle? Luomuinstituutin Materiaalipankista löydät aiemmat luentoesitykset ja -tallenteet sekä runsaasti muuta materiaalia.

Kevään 2016 ohjelma

Ti 2.2. Sekaviljely ekologisen tehostamisen keinona
Vanhempi tutkija, FT Sari Himanen, Luonnonvarakeskus

Ti 16.2. Hoitajan asenteet ja eläinten hyvinvointi
Erityisasiantuntija, FT Tiina Kauppinen, Eläinlääketieteellinen tiedekunta, Helsingin yliopisto

Ti 1.3. Systeemisen muutoksen esteet ja pullonkaulat siirtymisessä kestävään ravinnetalouteen
Tohtorikoulutettava, DI Anna Kuokkanen, Lappeenrannan teknillinen yliopisto

Ti 15.3. Suoliston mikrobitasapaino
Bioteknisen mikrobianalytiikan dosentti Elias Hakalehto, Itä-Suomen yliopisto, Kuopion kampus

Ti 5.4. Kestävä maaseutumatkailu
Projektipäällikkö, KTM Hanna-Maija Väisänen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti

Ti 12.4. Kestävä ruokaketju
Professori Sirpa Kurppa, Luonnonvarakeskus

Ti 26.4. Ovatko lisäaineet turvallisia?
Professori Marina Heinonen, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos, Helsingin yliopisto

Ti 10.5. Kun viidennes kouluruoasta on luomua
Luomuinstituutin tutkimuskoordinaattori, ETM Jaakko Nuutila, Luonnonvarakeskus

 

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Lisätietoja:

Heli Peltola
p. 044 590 6834
heli.peltola (a) helsinki.fi