Siirry sisältöön
Luomuinstituutti
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Koulutus
  • Keitä olemme
  • Suomi
  • English
Skip to content

globaali ruokajärjestelmä

Mitä huomenna ruoaksi? Luomutuotannon mahdollisuudet globaalissa ruoantuotannossa.

21.05.2021 AlkutuotantoTutkimus

Tulevaisuuden elintarvikejärjestelmien haasteena on taata riittävä ruoan määrä maailmalaajuisesti…
Lue lisää

Suomalaisten ruoankulutuksen ulkoistetut ympäristövaikutukset

23.11.2018 Ympäristövaikutukset

Helsingin yliopistossa 21.11.2018 väitelleen Vilma Sandströmin väitöskirjassa keskiössä on…
Lue lisää

Luomutuotannolla voidaan ruokkia maapallon kasvava väestö kestävällä tavalla

22.02.2018 Ympäristövaikutukset

Luomutuotannon mahdollisuuksista ruokkia maailman väestö kestävällä tavalla on viime…
Lue lisää
Luomuinstituutti_logo_b_nega.png
  • Etusivu
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Keitä olemme

Facebook | Twitter | Instagram

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirjeemme