Kirjaudu sisään
Siirry sisältöön
Luomuinstituutti
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Koulutus
  • Keitä olemme
    • Foorumi
    • Profiili
    • Kaikki tutkijat
  • Suomi
  • English
Skip to content

globaali ruokajärjestelmä

Mitä huomenna ruoaksi? Luomutuotannon mahdollisuudet globaalissa ruoantuotannossa.

21.05.2021 AlkutuotantoTutkimus

Tulevaisuuden elintarvikejärjestelmien haasteena on taata riittävä ruoan määrä maailmalaajuisesti…
Lue lisää

Suomalaisten ruoankulutuksen ulkoistetut ympäristövaikutukset

23.11.2018 Ympäristövaikutukset

Helsingin yliopistossa 21.11.2018 väitelleen Vilma Sandströmin väitöskirjassa keskiössä on…
Lue lisää
Luomuinstituutti_logo_b_nega.png
  • Etusivu
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Keitä olemme

Facebook | Twitter | Instagram

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirjeemme