Kirjaudu sisään
Siirry sisältöön
Luomuinstituutti
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Koulutus
  • Keitä olemme
    • Foorumi
    • Profiili
    • Kaikki tutkijat
  • Suomi
  • English
Skip to content

luomuhunaja

Suomalainen luomu-monikukkahunaja toimii ruokamyrkytyksen aiheuttajaa vastaan

30.12.2015 Uutiset

Pohjois-Karjalan monikukka-luomuhunajalla, joka oli pääosin luomuhorsmahunajaa, todettiin eniten antimikrobista…
Lue lisää
Luomuinstituutti_logo_b_nega.png
  • Etusivu
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Keitä olemme

Facebook | Twitter | Instagram

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirjeemme