Siirry sisältöön
Luomuinstituutti
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Koulutus
  • Keitä olemme
  • Suomi
  • English
Skip to content

luomuviljely

Mitä uutta uudistavan maatalouden keinovalikoima tarjoaisi luomulle?

13.10.2020 Alkutuotanto

Maaperän biologista monimuotoisuutta luomutilalla. Kuva: Risto Musta Viime vuosina sekä…
Lue lisää

Miten paljon luomutuotanto edistää luonnon monimuotoisuutta lauhkealla vyöhykkeellä?

11.02.2020 Ympäristövaikutukset

  Luonnon monimuotoisuus on vähentynyt maatalousympäristöissä dramaattisesti viime vuosikymmeninä….
Lue lisää

Luomutuotanto kuromassa tavanomaisen tuotannon satotasoja kiinni

24.04.2019 AlkutuotantoKasvintuotanto

Maatalouden kestävän tehostamisen keskeisenä haasteena on tuottaa yhä enemmän…
Lue lisää

Luomuviljelijöiden joustavuustekijät muuttuvissa olosuhteissa

03.09.2018 Yhteiskunta ja markkinat

Suomalaisten luomuviljelijöiden resilienssistrategioita yhteiskunnan ja ympäristön muuttuessa on selvitetty…
Lue lisää

Luomuviljelijä välttyy kasvinsuojeluaineiden haittavaikutuksilta

18.01.2018 Yhteiskunta ja markkinat

Kasvinsuojeluaineilla on haittavaikutuksia Kasvinsuojeluaineiden haittavaikutuksia on tutkittu paljon. Osa…
Lue lisää

Luomuviljelyssä tavanomaista pienempiä typpipäästöjä

16.03.2016 Alkutuotanto

TUTKITTUA TIETOA: Seinen alueella Pohjois-Ranskassa vertailtiin tavanomaisen ja luomuviljelyn…
Lue lisää
Luomuinstituutti_logo_b_nega.png
  • Etusivu
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Keitä olemme

Facebook | Twitter | Instagram

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirjeemme

Käytämme evästeitä sivustolla mahdollistaaksemme parhaimman käyttökokemuksen.Ok