Siirry sisältöön
Luomuinstituutti
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Koulutus
  • Keitä olemme
  • Suomi
  • English
Skip to content

ruokaketju

Olisiko vähemmän ruokaa meille riittävästi?

03.02.2021 Blogit

Hyvin usein saa kuulla, että luomu on tehotonta. Kun…
Lue lisää

Ruoan ympäristövaikutusten vähentäminen on ruoantuottajien, ruokaketjun muiden toimijoiden ja kuluttajien yhteinen asia

01.08.2018 Ympäristövaikutukset

Ruoantuotannon ympäristövaikutukset syntyvät miljoonien tuottajien toiminnan seurauksena. Saman tuotteen…
Lue lisää

Matkaraportti: 5th Organic Processing Conference

09.02.2018 Elintarvikkeet ja ravitsemusUutiset

16-17.1.2018, Zwolle, Hollanti Tuomo Tupasela, Luke Tänä vuonna konferenssissa…
Lue lisää

Vaihtoehtoiset ruokaverkostot osana kestävämpää ruokajärjestelmää

30.11.2017 Yhteiskunta ja markkinat

Vaihtoehtoiset ruokaverkostot voivat myös vahvistaa luomun asemaa Vallitsevan ruokajärjestelmän…
Lue lisää
Luomuinstituutti_logo_b_nega.png
  • Etusivu
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Keitä olemme

Facebook | Twitter | Instagram

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirjeemme

Käytämme evästeitä sivustolla mahdollistaaksemme parhaimman käyttökokemuksen.Ok