mehilainenhorsmassa-vastavalo-708521-e1611568889990.jpg
Kuva: Erkki Makkonen

Avoin työpaikka luomusta kiinnostuneelle viestijälle

Haemme viestinnän ammattilaista Luomuinstituutin ja maatilayritysten AgriHubi-verkoston viestijäksi

Kiinnostaako sinua luomututkimuksen ja ruokaketjun kestävyyden ja kannattavuuden edistäminen viestinnän keinoin? Hae Luonnonvarakeskukselle tehtävään, jossa pääset toteuttamaan Luomuinstituutin ja AgriHubi-verkoston viestintää. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2024 loppuun.

Erityisasiantuntijana vastaat Luomuinstituutin viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä Luomuinstituutin koordinaatioyksikön kanssa (50 % työajasta). Luomuinstituutin viestinnän tehtäviin kuuluvat muun muassa Luomuinstituutin verkkoviestinnän suunnittelu, sisällön tuottaminen ja toteutus yhdessä tutkijoiden ja projektipartnereiden kanssa, mediayhteistyö, erilaisten sidosryhmätilaisuuksien järjestäminen sekä yhteistyö sidosryhmien ja kansalaisten kanssa.

AgriHubi on maatilayritysten osaamisverkosto, jonka keskiössä on maatilayritykset ja joka edistää maatilayritysten kannattavuutta ja kilpailukykyä. AgriHubi-verkostossa vastaat verkoston viestinnän ja vuorovaikutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta monikanavaisesti ja asiakaslähtöisesti (50 % työajasta).

Tehtävä sijoittuu Viikin kampukselle, Luonnonvarakeskuksen toimipisteelle. Hakuaika päättyy 18.3. klo 16.

Lue lisää tehtävästä Valtiolle.fi -palvelusta