Viljat osana kestävää ja terveellistä ruokajärjestelmää – vanhojen viljalajikkeiden vaikutuksista terveydelle ja ravitsemukselle 22.09.2020 Elintarvikkeet ja ravitsemus Nutrients –julkaisun laajassa kirjallisuuskatsauksessa perehdyttiin vanhojen viljalajikkeiden (engl. ancient… Lue lisää
Luomutuotannosta eväitä ruokajärjestelmän kestävyysmuutokseen 26.08.2020 Ympäristövaikutukset Luomutuotannossa Suomen peltoalasta on noin 13 % ja maatiloista… Lue lisää
Luomukotieläintuotannon tutkimuksen tila 04.08.2020 AlkutuotantoEläintuotanto Luomueläintuotannon sektori on kasvanut nopeasti viime aikoina. Kuitenkaan ei… Lue lisää
Luomutuotanto edistää kasvien luontaista puolustuskykyä tuhohyönteisiä vastaan 14.07.2020 AlkutuotantoKasvintuotanto Pitkään luomutuotannossa olleilla tiloilla on havaittu tuhohyönteisten määrän laskua…. Lue lisää