Luomututkija Jaakko Nuutila puhui luomuruokajärjestelmien muutoksesta High Level EU FOOD 2030 -konferenssissa 15.06.2018 Uutiset FT Jaakko Nuutila kertoi 14.6.2018 luomuruokajärjestelmien muutoksesta puheessaan ”The transformation… Lue lisää
Fosforin käyttökelpoisuuden parantaminen ja päästöjen vähentäminen parantamalla maan kasvukuntoa – kokemuksia 24:ltä tutkimuslohkolta 14.06.2018 Ympäristövaikutukset Maan kasvukunto koostuu fysikaalisista, kemiallisista ja biologisista osatekijöistä. Terve… Lue lisää
Kirppojen torjuntamenetelmiä rypsin ja rapsin viljelyssä 08.05.2018 Alkutuotanto Helsingin yliopiston maatalous- metsätieteellisessä tiedekunnassa hyväksytyssä Liisa Vigeliuksen kandidaatintutkielmassa… Lue lisää
Luomuperunaa onnistuneesti ammattikeittiöihin 04.05.2018 Elintarvikkeet ja ravitsemus Aikaisemmissa tutkimuksissa on todettu, että luomuperunan käyttöä ammattikeittiöissä estää… Lue lisää