Luomuperunaa onnistuneesti ammattikeittiöihin 04.05.2018 Elintarvikkeet ja ravitsemus Aikaisemmissa tutkimuksissa on todettu, että luomuperunan käyttöä ammattikeittiöissä estää… Lue lisää
Luomusatojen lisäämisen riskit ja mahdollisuudet 05.04.2018 AlkutuotantoEläintuotantoKasvintuotanto Ruotsalainen tuore review-tutkimus käsittelee luomusatojen lisäämismahdollisuuksia ja siihen liittyviä… Lue lisää
Luomutuotannolla voidaan ruokkia maapallon kasvava väestö kestävällä tavalla 22.02.2018 Ympäristövaikutukset Luomutuotannon mahdollisuuksista ruokkia maailman väestö kestävällä tavalla on viime… Lue lisää
Mitä uutta luomualalla? – kuulumisia Biofach 2018 -messuilta 20.02.2018 Tiedotteet Kuva: Luomu tähtää YK:n kestävyystavoitteiden saavuttamiseen. Luomuinstituutin edustajat osallistuivat… Lue lisää