Taimisipulin lajikekoe : Vertailussa sipulilajikkeita luonnonmukaiseen tuotantoon 19.02.2018 AlkutuotantoKasvintuotanto Hämeen ammattikorkeakoulusta valmistuneessa Hilla Taavilan opinnäytetyössä tutkittiin taimisipulin (Allium cepa… Lue lisää
Matkaraportti: 5th Organic Processing Conference 09.02.2018 Elintarvikkeet ja ravitsemusUutiset 16-17.1.2018, Zwolle, Hollanti Tuomo Tupasela, Luke Tänä vuonna konferenssissa… Lue lisää
Heikentääkö prosessointi mielikuvaa luomun terveellisyydestä ja mausta? 23.01.2018 Elintarvikkeet ja ravitsemus Luomu mielletään terveelliseksi ja maukkaaksi Luomumerkki kertoo elintarvikkeen tuotantomenetelmästä…. Lue lisää
Erikoistutkija Jukka Salonen EWRS:n johtoon 23.01.2018 Uutiset Luomuinstituutin tutkijaverkoston jäsen, Luken erikoistutkija Jukka Salonen on valittu… Lue lisää