Luomuviljely parantaa maaperän mikrobien aktiivisuutta ja niiden runsautta 11.12.2017 Ympäristövaikutukset Kesällä 2017 julkaistu synteesitutkimus vahvisti näkemystä, jonka mukaan luomuviljely… Lue lisää
Omavaraisuudella kestävyyttä ja kilpailukykyä maitotiloille 01.12.2017 AlkutuotantoEläintuotanto Ostorehut ja lannoitteet sekä suuret investoinnit kasvattavat maitotilojen tuotantoa… Lue lisää
Luomuhedelmien ja -vihannesten tarjoaminen pakkaamattomana voi edistää niiden myyntiä 01.12.2017 Elintarvikkeet ja ravitsemus Hollantilaisen Wageningenin yliopiston tutkijat tutkivat pakkauksien käytön ja pakkaamattomuuden vaikutuksia… Lue lisää
Luomutuotanto ja tulevaisuuden kestävä ruokajärjestelmä 30.11.2017 Tiedotteet Voidaanko luomuviljelyllä ratkaista ruuantuotannon ympäristökuormituksen kysymyksiä? Miten luomun käytäntöjä… Lue lisää