Luomuinstituutti mukana alueellisesti kestävän ruokajärjestelmän kehittämisessä 06.11.2017 Uutiset Sitra käynnistää neljällä alueella kestävän ruokajärjestelmän kehittämishankkeet. Alueellinen kestävä ruokajärjestelmä edistää terveyttä,… Lue lisää
Luomutuotanto ja tulevaisuuden kestävä ruokajärjestelmä 06.11.2017 Yhteiskunta ja markkinat Ympäristötiedon foorumi, Luomuinstituutti ja Tulevaisuuden tutkimuskeskus järjestivät yhteistyössä seminaarin… Lue lisää
Puolukalla on verisuoniterveyttä parantavia vaikutuksia 19.10.2017 Elintarvikkeet ja ravitsemus Suomalainen puolukka alentaa verenpainetta ja parantaa verisuonten toimintaa verenpainetaudin… Lue lisää
Vihannesmaiden kasvukuntoon syvennyttiin pellonpientareella Satakunnassa 20.09.2017 AlkutuotantoKasvintuotanto 24.8.2017 Satakunnassa järjestettiin kaikille avoin pellonpiennartilaisuus, jossa tutustuttiin Apetitin Räpin… Lue lisää