Luomumaidossa korkeammat pitoisuudet monityydyttymättömiä ja n-3 rasvahappoja, konjugoitua linolihappoa, α-tokoferolia ja rautaa, mutta alhaisemmat pitoisuudet jodia ja seleeniä: systemaattinen kirjallisuuskatsaus ja meta- ja redundanssianalyysi 16.03.2016 Elintarvikkeet ja ravitsemus TUTKITTUA TIETOA: Luomumaidon kysynnän kasvu johtuu osittain kuluttajien käsityksestä,… Lue lisää
Viljelykiertojen vertailussa voittajina luomu ja biokaasu 16.03.2016 Alkutuotanto TUTKITTUA TIETOA: Kuinka viljelyn ravinnehuolto järjestetään tehokkaasti ja kestävästi?… Lue lisää
Luomuviljelyssä tavanomaista pienempiä typpipäästöjä 16.03.2016 Alkutuotanto TUTKITTUA TIETOA: Seinen alueella Pohjois-Ranskassa vertailtiin tavanomaisen ja luomuviljelyn… Lue lisää
Luomuruokavalion vaikutus matalatuloisten kaupunki- ja maatalousyhteisöjen nuorten lasten torjunta-ainealtistumiselle 15.03.2016 Elintarvikkeet ja ravitsemus TUTKITTUA TIETOA: Viimeaikaiset luomuruokavaliotutkimukset antavat ymmärtää, että ruoka on… Lue lisää