tilli-vastavalo-ia-ahonen-scaled.jpg

Luomubuumista eväitä pienyrityksille

Luonnonvarakeskus ja Helsingin yliopisto ovat käynnistäneet yhteisen Luomubuumi-hankkeen. Hanke on valtakunnallinen kehittämishanke, jonka tavoitteena on tuottaa tietoa ja työkaluja suomalaisten luomuelintarvikkeiden tuotantoon ja markkinointiin. Kasvava luomukysyntä tarjoaa paljon mahdollisuuksia pienille elintarvikealan toimijoille. Luomujalostus vaatii monipuolista osaamista tuotteiden valmistuksessa ja markkinoinnissa. Lisäksi tarvitaan hyviä verkostoja raaka-aineen tuottajien ja ostajien kanssa, asiakasymmärrystä ja kykyä seurata kuluttajatrendejä.

Hankkeen päätavoitteena on rohkaista yrittäjiä ja yritystoiminnan aloittamista suunnittelevia näkemään luomun kasvava kysyntä ja sen tarjoamat mahdollisuudet. Hanke tuottaa tietoa luomutuotteiden konseptoinnista, erilaistamisesta ja brändäämisestä.

Lisää tietoa hankkeesta ja sen toteuttajista. Ota rohkeasti yhteyttä!