Luomuinstituutin iltapäiväseminaari Viikissä 19.10.2016

Vihanneksia toripöydällä.

Luomuinstituutti haluaa aktivoida keskustelua ravinnon ja terveyden välisestä yhteydestä. Siksi järjestämme avoimen ja maksuttoman iltapäiväseminaarin 19.10. klo 13-16 Viikin Raisio-salissa. Seminaarissa käsitellään tavanomaisesti tuotetun ja luomuruoan eroja, torjunta-ainejääminen vaikutuksia ihmisen elintoimintoihin, ravinnon vaikutusta suoliston mikrobistoon ja suomalaisia luonnonaineita anti-infektiiveinä.

Ilmoittautumiset:  https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/73601/lomake.html

LUOMUINSTITUUTTI ESITTÄYTYY – TUTKITTUA TIETOA LUOMUSTA-MINISEMINAARI
19. lokakuuta 2016 klo 13-16 VIIKKI, Metsätieteiden talo, Latokartanonkaari 7, Raisio-sali (ls B2)

13.00 – 13.15  Avaus
Luke:n tutkimusylijohtaja Johanna Buchert

13.15 – 14.00 Tutkimustuloksia tavanomaisen ruoan ja luomuruoan eroista ja torjunta-ainejäämien vaikutuksista ihmisen elintoimintoihin
Raija Tahvonen, tutkimusprofessori, Luke, Esitys

14.00 – 14.45 Ravinnon vaikutus suoliston mikrobistoon ja terveyteen
Seppo Salminen, professori Turun yliopisto, Esitys

14.45 – 15.30 Suomalaiset luonnonaineet uusina anti-infektiiveinä
Carina Tikkanen-Kaukanen, dosentti, Helsingin yliopisto, Esitys

15.30 – 16.00 Keskustelu ja Luomuinstituutin lyhyt esittely

Kahvitarjoilu

Seminaarin puheenjohtajina
Pirjo Siiskonen, Luomuinstituutin johtaja ja
Jaakko Nuutila, Luomuinstituutin tutkimuskoordinaattori

Seminaari on kaikille avoin ja maksuton.

Tervetuloa!