Luomuinstituutin iltapäiväseminaari Viikissä 19.10

Seminaarissa käsiteltiin tavanomaisesti tuotetun ja luomuruoan eroja, torjunta-ainejääminen vaikutuksia ihmisen elintoimintoihin, ravinnon vaikutusta suoliston mikrobistoon ja suomalaisia luonnonaineita anti-infektiiveinä.

 

Tutkimustuloksia tavanomaisen ruoan ja luomuruoan eroista ja torjunta-ainejäämien vaikutuksista ihmisen elintoimintoihin
Raija Tahvonen, tutkimusprofessori, Luke, esitys

Ravinnon vaikutus suoliston mikrobistoon ja terveyteen
Seppo Salminen, professori Turun yliopisto, esitys

Suomalaiset luonnonaineet uusina anti-infektiiveinä
Carina Tikkanen-Kaukanen, dosentti, Helsingin yliopisto, esitys

 

 

 

->>> TUTKITTUA TIETOA LUOMUSTA