Kirjaudu sisään
Siirry sisältöön
Luomuinstituutti
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Koulutus
  • Keitä olemme
    • Foorumi
    • Profiili
    • Kaikki tutkijat
  • Suomi
  • English
Skip to content

Ympäristövaikutukset

Luomuinstituutin ympäristötutkimushankkeita ovat:

  • Climate-smart organic cropping systems (Luke) 2019
  • Mapping, management and resilience of ecosystem services for food security and response to climate change in Ethiopia (SOILMAN, Luke) 2013-2016
  • Transition towards sustainable nutrient economy (Luke) 2012-2015
  • Bioavailability of phosphorus in sewage sludges (Luke) 2011-2015
  • Adaptation of the food sector and socio-economic impacts of climate change in North-East Europe (Luke) 2012-2014
  • Assessing limits of adaptation to climate change and opportunities for resilience to be enhanced (Luke) 2011-2014
  • Kohti kestäviä elintarvikevalintoja – kuluttajainformaatio ruoan ravitsemus- ja ympäristövaikutuksista kestävyyden kontekstissa-SustFoodChoice  -hanke (Luke) 2010-2014
  • Ravinnehuuhtoutumien hallinta (Luke) 2009-2014
  • Ruuan ympäristöystävällisyyden ja paikallisuuden viestintä matkailukontekstissa (Luke) 2010-2013
  • Luomutuotteiden ympäristövaikutukset – maataloustuotannon ekosysteemipalvelut ja päästöt
Luomuinstituutti_logo_b_nega.png
  • Etusivu
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Keitä olemme

Facebook | Twitter | Instagram

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirjeemme