Siirry sisältöön
Luomuinstituutti
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Koulutus
  • Keitä olemme
  • Suomi
  • English
Skip to content

alkutuotanto

Mitä huomenna ruoaksi? Luomutuotannon mahdollisuudet globaalissa ruoantuotannossa.

21.05.2021 AlkutuotantoTutkimus

Tulevaisuuden elintarvikejärjestelmien haasteena on taata riittävä ruoan määrä maailmalaajuisesti…
Lue lisää

Luomuviljely vaikuttaa maaperän mikrobistoon myös pohjoisten alueiden pelloilla

21.04.2021 AlkutuotantoTutkimus

Tehomaatalous aiheuttaa ravinteiden huuhtoutumisen lisäksi muutoksia myös maan rakenteeseen…
Lue lisää

Luomuun soveltuvia vihannes- ja perunalajikkeita testattiin tilakokeissa vuosina 2012-2014

26.05.2016 Uutiset

Maahamme tuotavien vihanneslajikkeiden kirjo on hyvin laaja ja lajikkeisto…
Lue lisää
Luomuinstituutti_logo_b_nega.png
  • Etusivu
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Keitä olemme

Facebook | Twitter | Instagram

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirjeemme