Siirry sisältöön
Luomuinstituutti
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Koulutus
  • Keitä olemme
  • Suomi
  • English
Skip to content

antioksidantti

Luomuruoan terveellisyyden tueksi löytyy tutkimustuloksia

01.05.2015 Elintarvikkeet ja ravitsemus

Kesällä 2014 julkistetun kansainvälisen tutkimuksen mukaan luomuruokaa syövä saa…
Lue lisää

Luomuruoan terveellisyyden tueksi löytyy tutkimustuloksia

20.11.2014 Uutiset

Kesällä 2014 julkistetun kansainvälisen tutkimuksen mukaan luomuruokaa syövä saa…
Lue lisää

Professori Pirjo Siiskonen: Lähiluomu on paras vaihtoehto

10.10.2014 Uutiset

”Moni kuluttaja kannattaa lähiruokaa. On hyvä ostaa lähellä asuinpaikkaa…
Lue lisää

Tavanomaisen ja luomuruoan välillä merkittäviä eroja

15.07.2014 Elintarvikkeet ja ravitsemusTiedotteet

Newcastlen yliopiston johtama kansainvälinen tutkimusryhmä osoitti, että luomuruoassa on…
Lue lisää
Luomuinstituutti_logo_b_nega.png
  • Etusivu
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Keitä olemme

Facebook | Twitter | Instagram

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirjeemme