Siirry sisältöön
Luomuinstituutti
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Koulutus
  • Keitä olemme
  • Suomi
  • English
Skip to content

paikallisuus

Viljojen monimuotoisuuden edistäminen vaihtoehtoisten ja kestävien ruokajärjestelmien avulla

22.09.2020 Yhteiskunta ja markkinat

Luonnonmukaiseen viljelyyn ja tuotantopanosten minimaaliseen käyttöön perustuvat paikalliset ja…
Lue lisää
Luomuinstituutti_logo_b_nega.png
  • Etusivu
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Keitä olemme

Facebook | Twitter | Instagram

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirjeemme

Käytämme evästeitä sivustolla mahdollistaaksemme parhaimman käyttökokemuksen.Ok