Siirry sisältöön
Luomuinstituutti
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Koulutus
  • Keitä olemme
  • Suomi
  • English
Skip to content

tavanomainen

Maidon torjunta-aine-, antibiootti- ja kasvuhormonijäämät tavanomaisessa ja luomutuotannossa

27.06.2019 Elintarvikkeet ja ravitsemus

Amerikkalaisessa tutkimuksessa mitattiin torjunta-aineiden, antibioottien ja kasvuhormonien jäämiä tavanomaisesti…
Lue lisää

Karjalle syötetty rehu ja lannan käsittely vaikuttavat hiilijalanjälkeen

23.04.2019 Ympäristövaikutukset

Kasvinviljelyn, kotieläintuotannon, metsätalouden sekä näihin liittyvät maankäytön muutokset huomioiden,…
Lue lisää

Luomupelloilla suuremmat ympäristöhyödyt

29.03.2019 Ympäristövaikutukset

Luomupelloilla luonnon monimuotoisuus on suurempi ja vesistö- ja ilmastohaitat…
Lue lisää

Luonnonmukainen viljely tukee maaperän mikrobiston monimuotoisuutta ja peltoekosysteemin toimintaa

09.02.2019 Alkutuotanto

Mikrobit ovat peltoekosysteemin toiminnalle keskeisiä maaperäeliöitä. Maaperän mikrobit vapauttavat…
Lue lisää

Nautakarjan metallialtistus luomu- ja tavanomaisessa maidontuotannossa

25.12.2018 AlkutuotantoEläintuotanto

Ihmisille yleisin altistumistapa myrkyllisille metalleille tapahtuu ravinnon kautta. Siksi…
Lue lisää

Satotason erot luomun ja tavanomaisen välillä tasoittuvat pitkällä aikavälillä

15.06.2018 AlkutuotantoKasvintuotanto

Luomun kestävyys- ja tuottavuuslupausten haasteena on pidetty alhaisempaa hehtaarisatoa…
Lue lisää
Luomuinstituutti_logo_b_nega.png
  • Etusivu
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Keitä olemme

Facebook | Twitter | Instagram

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirjeemme

Käytämme evästeitä sivustolla mahdollistaaksemme parhaimman käyttökokemuksen.Ok