Luomuinstituutti aloitti toimintansa 02.05.2013 Tiedotteet Luomuinstituutti tukee toiminnallaan kotimaisen luomutuotannon vahvistumista koko elintarvikeketjussa. Tutkimus… Lue lisää
Palkokasveilla voidaan säästää suuri määrä energiaa 02.05.2013 Alkutuotanto Biologisen typensidonnan avulla voidaan Suomessa säästää jopa 3000 terajoulea… Lue lisää
Saksalaistutkimus: Kasvihuonekaasujen päästöt luomussa viidennestä pienemmät 13.04.2013 Ympäristövaikutukset Luomutilat ovat tavanomaisia tiloja energiatehokkaampia ja tuottavat vähemmän pinta-alaa… Lue lisää
Suomalaisten hunajien antimikrobisuus vahvistettu 13.04.2013 Elintarvikkeet ja ravitsemus Kotimaisilla hunajilla saattaa olla erityistä merkitystä bakteerien aiheuttamien hengitystieinfektioiden… Lue lisää