Luomututkimus nyt ja tulevaisuudessa

Luomuinstituutti järjesti tutkijatyöpajan ”Luomututkimus nyt ja tulevaisuudessa” 24.4.2018 Helsingin Viikissä.

Työpajassa keskusteltiin luomututkimuksen tulevaisuudesta mm. ruokajärjestelmän ja puutarha-alan näkökulmista. Työpajan kansainvälinen vahvistus saatiin Luomututkimuskeskus FiBL:stä, kun mittavissa tutkimushankkeissa mukana ollut luomututkija Adrian Müller piti esityksen (videoyhteydellä) kestävästä ruokajärjestelmästä.

Työpajassa tunnistettuja luomututkimustarpeita ohjataan uuden luomututkimusohjelman valmistelutyöhön.

Pääset nauttimaan tilaisuuden hedelmistä nyt myös itse.

Adrian Müller (Luomututkimuskeskus FiBL): What is a sustainable food system – Considerations on efficiency, consistency and sufficiency.

LUENTO: https://connect.funet.fi/pvda51wip941/

DIAT: Muller_SustainableFoodSystems_Helsinki_24_4_2018

Vilja Varho (Luonnonvarakeskus Luke): Puutarha-alan tulevaisuuskuvat.

DIAT: Vilja luomutyöpaja 180422