Tupasela, T. Luomumaitotuotteiden tuotekehitys_19.5.2015 05.10.2015 luomumaito, maitotuotteet, tuotekehitys, aistinvarainen, arviointi, Tupasela, Tuomo Lue lisää
Tikkanen-Kaukanen, C. Suomalaisten metsämarjojen merkitys terveydelle: anti-infektiiviset vaikutukset 05.10.2015 suomalaiset, Suomi, metsämarjat, marjat, flavonoidit, antosyaanit, proantosyaanit, polyfenolit, anti-infektiivisisyys,… Lue lisää
Tikkanen-Kaukanen, C. Hunajan terveysvaikutuksista 05.10.2015 Asiasanat: berryfoods, anti-infektiivisyys, antimikrofisuus, pneumokokki, MRSA, Tikkanen-Kaukanen, Carina Lue lisää
Särkkä-Tirkkonen, M. Luomu -aitous ja jäljitettävyys 05.10.2015 Asiasanat: ruokaväärennös, ruokaväärennökset, aitous, jäljitettävyys, alkuperä, luotettavuus, authentic food,… Lue lisää
Luomuinstituutin jalkauttaminen -hankeen projektisuunnitelma 25.05.2015 Projektisuunnitelma, hankesuunnitelma, Luomuinstituutin jalkauttaminen, luomuliiketoiminta, EAKR-rahoitus Lue lisää
Luomuinstituutin jalkauttaminen -hankkeen 25.05.2015 Hankkeen toimenpiteet toteutetaan neljässä eri tiimissä Lue lisää
Paikallista luomuruokaa kuluttajalle -ketjukokeiluja Etelä-Savossa – julkaisuun 12.02.2015 Paikallista luomuruokaa kuluttajalle -ketjukokeiluja Etelä-Savossa – julkaisu Lue lisää