Kirjaudu sisään
Siirry sisältöön
Luomuinstituutti
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Koulutus
  • Keitä olemme
    • Foorumi
    • Profiili
    • Kaikki tutkijat
  • Suomi
  • English
Skip to content

Elintarvikkeet

Paikallista luomuruokaa kuluttajalle -ketjukokeiluja Etelä-Savossa – julkaisuun

Lue lisää

Työpajan ohjelma

Lue lisää

Työpajan ohjelma

Lue lisää

Työpajan ohjelma

Lue lisää

esitysdiat

Lue lisää

Maitotaloustuotteita

Lue lisää

Luomuleipää

Lue lisää

Ravinnon (poly)fenolit ja ihmisen terveys

Lue lisää

Luomuruoassa enemmän antioksidantteja, vähemmän kadmiumia ja harvemmin torjunta-ainejäämiä

Lue lisää

esitys

Lue lisää

Higher antioxcidant concentrtations and less cadmium

Lue lisää

Research_Programme_for_Organic_Food_and_Farming_2014-2018_ENG

Lue lisää
Edellinen 1 2 3 4 5 Seuraava
Luomuinstituutti_logo_b_nega.png
  • Etusivu
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Keitä olemme

Facebook | Twitter | Instagram

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirjeemme