Opetusmateriaaleja

 

porkkanakirja-300x270.jpg

  • Tuotteiden luomu- ja ympäristömerkinnät ja niiden selitykset löydät täältä. Merkit sopivat erinomaisesti esimerkiksi opetukseen kuluttajuudesta.
  •  Biologian ja maantieteen opettajien liitto ry:n tuottamassa Open ruokaoppaassa tarkastellaan vastuullista ruokaa ympäristön, tuotannon taloudellisen kannattavuuden, yhteiskunnan ja eettisen oikeudenmukaisuuden sekä vastuullisen kulutuksen näkökulmista. Materiaali on tehty aineenopettajille opetus- ja kasvatustyön tueksi. Opas tarjoaa tietopaketin vastuullisen ruuan teemoihin 12 eri oppiaineen näkökulmasta sekä lisäksi runsaasti tehtäväideoita ja kuvamateriaalia. Luomuinstituutti on ollut mukana materiaalien valmistelussa. Open ruokaopas löytyy täältä:  https://openruokaopas.fi/