Luomuinstituutti
    • Hankkeet
    • Tutkimustiivistelmät
    • Tutkimustarpeet
    • Koulutus
    • Uutiset
    • Blogit
    • Uutiskirjeet
    • Tapahtumat
    • Artikkelit
  • Luomumyytit
    • Tietoa Luomuinstituutista
    • Tutkijaverkosto
    • Ohjausryhmä
    • Yhteystiedot
    • Tietosuoja
  • English


Avainsana: kuluttajat

  • Luomuhedelmien ja -vihannesten tarjoaminen pakkaamattomana voi edistää niiden myyntiä
    Elintarvikkeet ja ravitsemus

    Luomuhedelmien ja -vihannesten tarjoaminen pakkaamattomana voi edistää niiden myyntiä

    1.12.2017
  • Vaihtoehtoiset ruokaverkostot osana kestävämpää ruokajärjestelmää
    Yhteiskunta ja markkinat

    Vaihtoehtoiset ruokaverkostot osana kestävämpää ruokajärjestelmää

    30.11.2017
  • Säännöllisesti luomuruokaa syövien terveydentila ja kulutustottumukset poikkeavat muista
    Yhteiskunta ja markkinat

    Säännöllisesti luomuruokaa syövien terveydentila ja kulutustottumukset poikkeavat muista

    9.1.2015
Edellinen sivu
1 2 3

Tutkimus ja kehitys

Tutkijoille

Luomumyytit

Ajankohtaista

Tietoa meistä

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Saavutettavuusseloste

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje