Tutkimus ja kehittäminen
Hankkeet
Tutkimustiivistelmät
Tutkimustarpeet
Koulutus
Ajankohtaista
Uutiset
Blogit
Uutiskirjeet
Tapahtumat
Artikkelit
Luomumyytit
Tietoa meistä
Tietoa Luomuinstituutista
Tutkijaverkosto
Ohjausryhmä
Yhteystiedot
Tietosuoja
English
Hae sivustolta
Avainsana:
kuluttajat
Artikkelit
,
Tapahtumat
,
Uutiset
,
Yhteiskunta ja markkinat
Käykö luomu kukkarolle? Keskustelutilaisuus Tiedekulman Stagella ti 3.10.
8.9.2023
Uutiset
Havaintoja Saksan Biofach 2023 luomumessuilta
7.3.2023
Artikkelit
,
Yhteiskunta ja markkinat
Vastakohdasta vaihtoehdoksi – miten luomun ja tavanomaisen eroa on hahmotettu?
12.12.2022
Blogit
Ruoan terveellisyyttä pitää tarkastella omaa lajiamme laajemmin
8.10.2021
Elintarvikkeet ja ravitsemus
Luomun kasvava kysyntä luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia
29.4.2021
Elintarvikkeet ja ravitsemus
Sukupuolen ja terveyshuolen vaikutus luomuruokavalintaa seuraaviin ruokavalintoihin
11.6.2020
Elintarvikkeet ja ravitsemus
Mitä luomuruoan terveellisyys merkitsee kuluttajille?
7.5.2020
Elintarvikkeet ja ravitsemus
Ruokaostosten kestävyysvalinnat – systemaattinen katsaus elintarvikkeiden merkintöjen arvostukseen
16.3.2020
Yhteiskunta ja markkinat
Hanki arvostusta ostamalla luomuruokaa!
26.2.2020
Yhteiskunta ja markkinat
Luomukulutus viestittää sosiaalisesti arvostetuista piirteistä: arvoperustalla rooli mielikuvissa
8.2.2019
Ympäristövaikutukset
Suomalaisten ruoankulutuksen ulkoistetut ympäristövaikutukset
23.11.2018
Ympäristövaikutukset
Ruoan ympäristövaikutusten vähentäminen on ruoantuottajien, ruokaketjun muiden toimijoiden ja kuluttajien yhteinen asia
1.8.2018
Edellinen sivu
1
2
3
Seuraava sivu