Siirry sisältöön
Luomuinstituutti
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Koulutus
  • Keitä olemme
  • Suomi
  • English
Skip to content

viljat

Viljojen monimuotoisuuden edistäminen vaihtoehtoisten ja kestävien ruokajärjestelmien avulla

22.09.2020 Yhteiskunta ja markkinat

Luonnonmukaiseen viljelyyn ja tuotantopanosten minimaaliseen käyttöön perustuvat paikalliset ja…
Lue lisää

Viljat osana kestävää ja terveellistä ruokajärjestelmää – vanhojen viljalajikkeiden vaikutuksista terveydelle ja ravitsemukselle

22.09.2020 Elintarvikkeet ja ravitsemus

Nutrients –julkaisun laajassa kirjallisuuskatsauksessa perehdyttiin vanhojen viljalajikkeiden (engl. ancient…
Lue lisää
Luomuinstituutti_logo_b_nega.png
  • Etusivu
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Keitä olemme

Facebook | Twitter | Instagram

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirjeemme