Kirjaudu sisään
Siirry sisältöön
Luomuinstituutti
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Koulutus
  • Keitä olemme
    • Foorumi
    • Profiili
    • Kaikki tutkijat
  • Suomi
  • English
Skip to content

ympäristövaikutukset

Maatalouden kriisi kääntää katseet luomuun – syksyllä runsaasti luomutapahtumia

25.08.2022 Tiedotteet

Luomuinstituutti, Luomuliitto ja Pro Luomu tiedottavat Luomu on vahvasti…
Lue lisää

Luomukuohuviinin hiilijalanjälki jää pieneksi

01.12.2021 TutkimusYmpäristövaikutukset

Elinkaarianalyysissä tutkitun luomukuohuviinin hiilijalanjälki jää pienemmäksi kuin tavanomaisesti tuotetun….
Lue lisää

Vähentääkö luomun kasvu kasvinsuojeluaineiden ympäristökuormitusta?

05.01.2021 Blogit

Euroopan unionin vihreän kasvun ohjelmassa ja siihen liittyvissä pellolta…
Lue lisää

Nautakarjatuotteiden vienti vesirikkailta alueilta: Tapaustutkimus Suomesta

02.01.2020 AlkutuotantoEläintuotanto

Kuinka ruokkia väestö kestävästi tulevaisuudessa, kun maapallon väkiluku voi…
Lue lisää

Luomupelloilla suuremmat ympäristöhyödyt

29.03.2019 Ympäristövaikutukset

Luomupelloilla luonnon monimuotoisuus on suurempi ja vesistö- ja ilmastohaitat…
Lue lisää

Suomalaisten ruoankulutuksen ulkoistetut ympäristövaikutukset

23.11.2018 Ympäristövaikutukset

Helsingin yliopistossa 21.11.2018 väitelleen Vilma Sandströmin väitöskirjassa keskiössä on…
Lue lisää

Luomuviljelyssä tavanomaista pienempiä typpipäästöjä

16.03.2016 Alkutuotanto

TUTKITTUA TIETOA: Seinen alueella Pohjois-Ranskassa vertailtiin tavanomaisen ja luomuviljelyn…
Lue lisää
Luomuinstituutti_logo_b_nega.png
  • Etusivu
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Keitä olemme

Facebook | Twitter | Instagram

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirjeemme