Mustikkajauheen taika talteen – kuivauksen ja fraktioinnin vaikutus polyfenolien pysyvyyteen 28.10.2019 Elintarvikkeet ja ravitsemus Food science & nutrition lehdessä julkaistussa tutkimuksessa selvitettiin eri… Lue lisää
Lisäarvoa mehutuotannon sivuvirroille – välipalatuotteita prosessoidusta mustikkapuristuskakusta 17.10.2019 Elintarvikkeet ja ravitsemus Ruotsalaisessa tutkimuksessa selvitettiin mustikkamehutuotannon sivuvirtana syntyvän mustikkapuristuskakun käyttöä ekstrudoidun… Lue lisää
Terveydelle haitallisimmat hyönteisten torjunta-aineet halvimpia 24.09.2019 Yhteiskunta ja markkinat Italialainen tutkijaryhmä selvitti tuhohyönteisten torjunnan kustannuksia ja terveysvaikutuksia viininviljelyssä… Lue lisää
FNI-indeksi ruoan luonnollisuusasteen mittaamiseen 18.09.2019 Elintarvikkeet ja ravitsemus Kuluttajat edellyttävät yhä tarkempaa tietoa ja suurempaa läpinäkyvyyttä elintarvikkeiden… Lue lisää