Siirry sisältöön
Luomuinstituutti
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Koulutus
  • Keitä olemme
  • Suomi
  • English
Skip to content

Ajankohtaista

Luomupeltoala jakautuu maakunnittain epätasaisesti – kolme keskeistä syytä nousee esiin

Luomua tuotetaan ympäri Suomea, mutta luomupeltoaloissa on merkittäviä eroja…

Artikkelit Tutkimus Uutiset

10.5.2022

Luomuinstituutin kesäharjoittelijana aloitti Milla Seiro

Kestävyystieteiden opiskelija Milla Seiro Helsingin yliopistosta aloitti toukokuun alussa…

Artikkelit Uutiset

6.5.2022

Luomua kritisoidaan tavanomaista tuotantoa pienemmistä sadoista ‒ tärkeää on tarkastella sitä, mitä jää viljelijän lompakkoon

Maatilojen kannattavuuden näkökulmasta pelkkä satotasojen kasvattaminen ei kuitenkaan ole…

Blogit

2.5.2022

Uutiset

Luomupeltoala jakautuu maakunnittain epätasaisesti – kolme keskeistä syytä nousee esiin

Artikkelit Tutkimus Uutiset

10.5.2022

Luomuinstituutin kesäharjoittelijana aloitti Milla Seiro

Artikkelit Uutiset

6.5.2022

Luomututkimuksen webinaarit kevät 2022

Tapahtumat Uutiset

18.2.2022

Katso kaikki uutiset

Blogit

Luomua kritisoidaan tavanomaista tuotantoa pienemmistä sadoista ‒ tärkeää on tarkastella sitä, mitä jää viljelijän lompakkoon

Blogit

2.5.2022

Onko luomu uudistavaa viljelyä vai tarvitseeko luomun uudistua?

Blogit

18.1.2022

Ruoan terveellisyyttä pitää tarkastella omaa lajiamme laajemmin

Blogit

8.10.2021

Katso kaikki blogit

Tapahtumat

Luomututkimuksen webinaarit kevät 2022

Tapahtumat Uutiset

18.2.2022

Luomuelintarvikkeita kaupan hyllylle – ideoita uusiksi tuotteiksi

Tapahtumat Tutkimus

23.2.2021

Tule kuulemaan luomun uusista tuotekonsepteista

Elintarvikkeet ja ravitsemus Tapahtumat

18.1.2021

Katso kaikki tapahtumat

Luomuinstituutti_logo_b_nega.png
  • Etusivu
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Keitä olemme

Facebook | Twitter | Instagram

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirjeemme