Siirry sisältöön
Luomuinstituutti
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Koulutus
  • Keitä olemme
  • Suomi
  • English
Skip to content

Ajankohtaista

Ohdakkeen kasvutavan tuntemusta tarvitaan sen torjunnassa

Kestorikkakasvien torjunta on haasteellista sekä luomuviljelyssä että tavanomaisessa viljelyssä….

Alkutuotanto Artikkelit Kasvintuotanto

28.6.2022

Maataloustieteen Päivien luomuantia 2022

Maataloustieteen Päivien luomutiedon kattaus oli tänä vuonna ilahduttavan laaja…

Uutiset

17.6.2022

Luomupeltoala jakautuu maakunnittain epätasaisesti – kolme keskeistä syytä nousee esiin

Luomua tuotetaan ympäri Suomea, mutta luomupeltoaloissa on merkittäviä eroja…

Artikkelit Tutkimus Uutiset Yhteiskunta ja markkinat

10.5.2022

Uutiset

Maataloustieteen Päivien luomuantia 2022

Uutiset

17.6.2022

Luomupeltoala jakautuu maakunnittain epätasaisesti – kolme keskeistä syytä nousee esiin

Artikkelit Tutkimus Uutiset Yhteiskunta ja markkinat

10.5.2022

Luomuinstituutin kesäharjoittelijana aloitti Milla Seiro

Artikkelit Uutiset

6.5.2022

Katso kaikki uutiset

Blogit

Luomua kritisoidaan tavanomaista tuotantoa pienemmistä sadoista ‒ tärkeää on tarkastella sitä, mitä jää viljelijän lompakkoon

Blogit

2.5.2022

Onko luomu uudistavaa viljelyä vai tarvitseeko luomun uudistua?

Blogit

18.1.2022

Ruoan terveellisyyttä pitää tarkastella omaa lajiamme laajemmin

Blogit

8.10.2021

Katso kaikki blogit

Tapahtumat

Luomututkimuksen webinaarit kevät 2022

Tapahtumat Uutiset

18.2.2022

Luomuelintarvikkeita kaupan hyllylle – ideoita uusiksi tuotteiksi

Tapahtumat Tutkimus

23.2.2021

Tule kuulemaan luomun uusista tuotekonsepteista

Elintarvikkeet ja ravitsemus Tapahtumat

18.1.2021

Katso kaikki tapahtumat

Luomuinstituutti_logo_b_nega.png
  • Etusivu
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Keitä olemme

Facebook | Twitter | Instagram

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirjeemme