Siirry sisältöön
Luomuinstituutti
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Koulutus
  • Keitä olemme
  • Suomi
  • English
Skip to content

Ajankohtaista

Luomuelintarvikkeita kaupan hyllylle – ideoita uusiksi tuotteiksi

Tervetuloa Luomubuumi-hankkeen päätöswebinaariin 12.3.

Tapahtumat Tutkimus

23.2.2021

Luomulla lisäarvoa matkailuun

Tämän päivän kuluttajia puhuttelee hyvinvointi, aitous, luonnollisuus, yksilöllisyys sekä…

Yhteiskunta ja markkinat

19.2.2021

Luomusiementä ja viljelykasvien luomuun soveltuvien lajikkeiden jalostusta tarvitaan myös Suomessa

Erikoistutkija Kaija Hakalan raportti luomusiemenen käytöstä ja luomuun sopivien…

Alkutuotanto Tutkimus

18.2.2021

Uutiset

Luomuinstituutti sai uuden tutkimusstrategian vuosille 2021-2024

Tutkimus Uutiset

26.1.2021

Luomuinstituutin tutkimuskoordinaattorina aloitti Merja Lusa

Uutiset

18.1.2021

Luomuinstituutti.fi uudistuu

Uutiset

18.1.2021

Katso kaikki uutiset

Blogit

Olisiko vähemmän ruokaa meille riittävästi?

Blogit

3.2.2021

Luomua ilman muuta?

Blogit

28.1.2021

Vähentääkö luomun kasvu kasvinsuojeluaineiden ympäristökuormitusta?

Blogit

5.1.2021

Katso kaikki blogit

Tapahtumat

Luomuelintarvikkeita kaupan hyllylle – ideoita uusiksi tuotteiksi

Tapahtumat Tutkimus

23.2.2021

Tule kuulemaan luomun uusista tuotekonsepteista

Elintarvikkeet ja ravitsemus Tapahtumat

18.1.2021

Tervetuloa Luomubuumi-hankkeen webinaariin 12.11.2020

Tapahtumat Yhteiskunta ja markkinat

16.10.2020

Katso kaikki tapahtumat

Luomuinstituutti_logo_b_nega.png
  • Etusivu
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Keitä olemme

Facebook | Twitter | Instagram

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirjeemme

Käytämme evästeitä sivustolla mahdollistaaksemme parhaimman käyttökokemuksen.Ok