Artikkelit

Valitse alla olevista asiasanoista nähdäksesi kaikki aiheeseen liittyvät artikkelit.

Ohita avainsanat
luomu luomuruoka monimuotoisuus luomututkimus terveellisyys kuluttajat terveysvaikutus kestävyys luomutuotanto luomuviljely kasvinsuojeluaine maaperä tavanomainen kestävä kehitys luomutuote luomukeruualue luomusertifiointi luomumetsä luomuvalvonta ruokaketju kasvinsuojelu ilmastonmuutos viljelykierto luomusipuli biologinen torjunta antioksidantti sipulinnäivete luonnon monimuotoisuus luomubuumi luomuelintarvikkeet elintarvike ilmastovaikutukset mikrobisto EU globaali ruokajärjestelmä satotaso tavanomainen viljely alkutuotanto rikkakasvien torjunta biokaasu luomupäivät 2015 Fusarium spp. luomutapahtumat torjunta-aine tutkimus Scientific seminar on Organic Food 2014 turvallisuus lähiluomu antibioottiresistentti luomupäivät lajirikkaus mikrobiomi tutkijahaastattelu messut okra maito kehittäminen viljely talous ruokinta kuluttaja ympäristövaikutukset kasvihuonekaasu laidunnus ruokaturva valinta merkintä mustikka puristuskakku kuivaus jalostus maan kasvukunto viljat kestävä maatalous agroekologia lajike rehu glyfosaatti polyfenolit Tutkittua tietoa luomusta antibiootit luomumaito lähiruoka maatilaislajike viljalajike juuristo polyfenoli torjunta-ainejäämä luonnontuotteet yhteistyö luomuliiketoiminta nauta luomutilavierailu ruokajärjestelmä paikallinen ruokavalio luke hiilijalanjälki ravitsemus Allium cepa sipuli ruokahävikki luomuperuna evira perunaseitti keruualue ruoan hinta luomuruoan hinta mielipide luomuviikko Rhizoctonia solani ideapaperi tilavierailu luomumaatalous luomutalous kansantalous Brita elintarviketuotanto luomuinstituutin jalkauttaminen tuotekehitys vientitase Suokas Matti Aho luomukotieläintilat multavuus Robert Streit päätöspuhe Siiskonen Pekka Häkkinen luomuinstituutti Lietlahden luomuporkkanatila luomukotieläinvalvonta Siiriäisen luomutila Marja Pulkkinen Birgitta Partanen Brita Suokas Pia Mäkelä luomumakkara luomuvalvonta pakollisesta rutiinista vahvuudeksi kotieläintiloilla tuotantosäännöt Riitta Koskinen kasvilajike luomubrändi luomun kehittäminen research multidisciplinary monitieteinen SOFI2014 juuret vehnä lyhytkortinen kadmium pitkäkortinen eettisyys puhtaus aitous hunaja ruoka-aineallergia lisäaineet valkuainen liiketoiminta kasvinjalostus Etelä-Pohjanmaa luomukoulutukset luomuruoan saatavuus julkaisu luomuhunaja Kenkävero seminaari Luomullako etumatkaa Etelä-Savolle meta-analyysi valtakunnallinen Scientific Seminar on Organid Food 2014 allergiat ylipaino terveydentila kulutustottumukset hyvän sadon koe metsä koulutustaso tupakointi Carina Tikkanen-Kaukanen sekaviljely lanta luomueläintila linnusto ympäristötuki agroekologinen symbioosi ravinnetase ravinnekierrätys peltometsäviljely ilmastonmuutoksen hillintä metaani eroosio arviointi antibiootti kasvuhormoni elämäntyyli ympäristö immuunijärjestelmä agrometsätalous luomutilat mittari ekosysteemipalvelut lihan laatu broileri eläintuotanto maan käyttö puutarhatuotanto laajentaminen rikkakasvilajisto markkinointi maine peltoekosysteemi Biofach kanala konferenssi lehvästö sienifloora kasvinterveys vesistövaikutukset biodiversiteetti eläinten hyvinvointi naudanlihan tuotanto Italia luomuvehnä hivenaine julkiset ruokapalvelut hankinnat CAP maatalouspolitiikka tukijärjestelmä nautakarja siipikarja lammas ravintola sukupuoli riskinarviointi elinkaariarviointi lomake luonnonkukka viherkaista hedelmätarha maaperämikrobit vanhat viljalajikkeet paikallisuus terveellinen ruokavalio regeneratiivinen maatalous kevätvehnä oppiminen ympäristötehokkuus jäämät satokasvi luomuruokajärjestelmä ruoka luonnollisuus indeksi kustannus sivuvirta ekstruusio seuranta partikkelikoko nautakarjatuote vienti virtuaalinen nettovesi liha käyttäytyminen arvostus soildiveragro peltokasvien viljely jauhatus Djamila Oinaala metallialtistus maanmuokkaus puolukka terveys sydän- ja verisuonisairaudet fenoliset yhdisteet tulevaisuus kestävä vastustuskyky ruokaverkosto vaihtoehtoinen niveljalkaiset ruokakauppa C-vitamiini viljelytekniikka kasvuolosuhteet pakkaus energia typensidonta valkuaiskasvit kotieläimet tomaatti naudat strategia luomututkimusseminaari Sari Himanen typpipäästöt typpitalous vihannes peruna tilakoe tutkimuspäällikkö matkailu haastattelu luomun tiekartta hyvinvointi vertailu globaali tasting local organid food maistelu ruuantuotanto resurssit aluskasvi tuotantojärjestelmä kevytmuokkaus maidontuotanto markkinat ympäristövaikutus kenttäkoe luomututkija ruokakulttuuri ruoan tuotanto kaistasekaviljely kierrätysravinteet hyötyeliöt hanke ekosysteemi resilienssi kimalainen perhonen kukinta kehityssuunta ruoankulutus ulkomaankauppa SDG innovaatio mehiläinen ravinnehuolto fosfori viljelyksellinen torjunta aluskasvit mikrobit perimä prosessointi mielikuva jalostajat kauppa taimisipuli luomukuluttaja luomusipulintuotanto riski hyöty mahdollisuus ammattikeittiö jalostusaste rypsi rapsi kirppa sadonlisäys uudistava maatalous