Artikkelit

Valitse alla olevista asiasanoista nähdäksesi kaikki aiheeseen liittyvät artikkelit.

Ohita avainsanat
luomu luomuruoka monimuotoisuus luomututkimus terveellisyys kestävyys luomutuotanto kuluttajat terveysvaikutus kasvinsuojeluaine maaperä luomuviljely tavanomainen kestävä kehitys luomuvalvonta luomusertifiointi ruokaketju antioksidantti luomutuote viljelykierto kasvinsuojelu biologinen torjunta sipulinnäivete luomusipuli luomumetsä luomukeruualue ilmastonmuutos ilmastovaikutukset satotaso biokaasu luomupäivät elintarvike luomupäivät 2015 tavanomainen viljely Fusarium spp. EU luonnon monimuotoisuus rikkakasvien torjunta luomutapahtumat torjunta-aine luomuelintarvikkeet tutkimus Scientific seminar on Organic Food 2014 turvallisuus lähiluomu antibioottiresistentti Allium cepa maito sipuli ruokahävikki ruokinta luomuperuna valinta talous lajike polyfenolit kasvihuonekaasu viljely kuluttaja evira merkintä mikrobisto kuivaus hiilijalanjälki okra messut luke ruokavalio ravitsemus Tutkittua tietoa luomusta kehittäminen luomutilavierailu puristuskakku laidunnus ruokaturva paikallinen antibiootit luomumaito lähiruoka maatilaislajike viljalajike tutkijahaastattelu juuristo polyfenoli torjunta-ainejäämä mikrobiomi lajirikkaus mustikka ympäristövaikutukset rehu jalostus luomuliiketoiminta nauta ruokajärjestelmä luomubuumi glyfosaatti kestävä maatalous viljat yhteistyö globaali ruokajärjestelmä agroekologia metsä hyvän sadon koe luonnontuotteet aluskasvi siipikarja kukinta resurssit nautakarja valtakunnallinen perhonen maistelu luomukoulutukset kehityssuunta tukijärjestelmä kimalainen local organid food ruuantuotanto lammas sukupuoli ravintola viherkaista seminaari luonnonkukka Luomullako etumatkaa Etelä-Savolle ruoankulutus kevätvehnä meta-analyysi lomake kulutustottumukset luomututkimusseminaari koulutustaso riskinarviointi allergiat tupakointi Etelä-Pohjanmaa ylipaino terveydentila Scientific Seminar on Organid Food 2014 maatalouspolitiikka elinkaariarviointi CAP kierrätysravinteet eettisyys puhtaus kaistasekaviljely aitous soildiveragro ruoan tuotanto hunaja hyötyeliöt ruoka-aineallergia hyvinvointi lisäaineet arvostus luomututkija haastattelu käyttäytyminen Kenkävero ruokakulttuuri tasting liiketoiminta vertailu mehiläinen kadmium research multidisciplinary monitieteinen ympäristötehokkuus resilienssi tuotantojärjestelmä SOFI2014 hanke jäämät globaali vehnä lyhytkortinen peltokasvien viljely pitkäkortinen seuranta juuret ulkomaankauppa maan kasvukunto Lietlahden luomuporkkanatila prosessointi elämäntyyli luomuinstituutti mielikuva ympäristö jalostajat immuunijärjestelmä Pekka Häkkinen kasvuhormoni kauppa taimisipuli luomutilat luomusipulintuotanto ekosysteemipalvelut sadonlisäys julkiset ruokapalvelut riski oppiminen agrometsätalous hyöty Siiriäisen luomutila perimä tuotantosäännöt agroekologinen symbioosi luomuvalvonta pakollisesta rutiinista vahvuudeksi kotieläintiloilla ravinnetase markkinat ravinnekierrätys Matti Aho aluskasvit peltometsäviljely antibiootti Pia Mäkelä Brita Suokas eroosio Birgitta Partanen mikrobit mittari Marja Pulkkinen arviointi Riitta Koskinen ilmastonmuutoksen hillintä ympäristötuki hankinnat mahdollisuus typpitalous ekstruusio luomukuluttaja valkuainen partikkelikoko jauhatus vihannes nautakarjatuote peruna sivuvirta alkutuotanto tilakoe fosfori ekosysteemi virtuaalinen nettovesi ympäristövaikutus tutkimuspäällikkö liha kenttäkoe vienti Siiskonen typpipäästöt kustannus satokasvi päätöspuhe ammattikeittiö luomuruokajärjestelmä Robert Streit jalostusaste ruoka multavuus Sari Himanen rypsi luomuhunaja rapsi indeksi Carina Tikkanen-Kaukanen kirppa Djamila Oinaala viljelyksellinen torjunta sekaviljely luonnollisuus hedelmätarha luomukotieläintilat luomukotieläinvalvonta luomumakkara kevytmuokkaus tuotekehitys kestävä metallialtistus luomuinstituutin jalkauttaminen elintarviketuotanto hivenaine vastustuskyky maanmuokkaus ruokaverkosto ruokakauppa eläintuotanto maan käyttö puutarhatuotanto tilavierailu laajentaminen kansantalous rikkakasvilajisto vaihtoehtoinen luomutalous tulevaisuus uudistava maatalous luomubrändi luomun tiekartta maaperämikrobit strategia vanhat viljalajikkeet julkaisu niveljalkaiset luomuruoan saatavuus puolukka kasvilajike paikallisuus terveellinen ruokavalio luomun kehittäminen sydän- ja verisuonisairaudet SDG regeneratiivinen maatalous kasvinjalostus fenoliset yhdisteet innovaatio terveys linnusto tomaatti luomumaatalous eläinten hyvinvointi mielipide kotieläimet luomuruoan hinta naudanlihan tuotanto ruoan hinta naudat Italia broileri valkuaiskasvit kanala lihan laatu keruualue metaani Brita ravinnehuolto lanta Suokas luomueläintila maidontuotanto markkinointi luomuviikko typensidonta maine C-vitamiini vientitase peltoekosysteemi ideapaperi viljelytekniikka Biofach kasvuolosuhteet biodiversiteetti konferenssi pakkaus lehvästö sienifloora energia kasvinterveys perunaseitti vesistövaikutukset Rhizoctonia solani luomuvehnä matkailu