Artikkelit

Valitse alla olevista asiasanoista nähdäksesi kaikki aiheeseen liittyvät artikkelit.

Ohita avainsanat
luomu luomututkimus luomuruoka monimuotoisuus luomutuotanto terveellisyys kestävyys terveysvaikutus kuluttajat kasvinsuojeluaine luomuviljely maaperä tavanomainen kestävä kehitys luomutuote luomukeruualue luomusertifiointi luomumetsä luomuvalvonta ilmastonmuutos eläinten hyvinvointi laidunnus ruokaketju kasvinsuojelu sipulinnäivete biologinen torjunta luomusipuli antioksidantti viljelykierto ruokajärjestelmä luonnon monimuotoisuus maito tavanomainen viljely satotaso ympäristövaikutukset globaali ruokajärjestelmä mikrobisto ilmastovaikutukset elintarvike luomuelintarvikkeet luomubuumi EU rikkakasvien torjunta alkutuotanto biokaasu luomupäivät lähiluomu turvallisuus maatilaislajike viljalajike Scientific seminar on Organic Food 2014 antibioottiresistentti torjunta-aine luomutapahtumat Fusarium spp. luomupäivät 2015 tutkimus agroekologia ruokinta maidontuotanto talous viljely kehittäminen kuluttaja okra mikrobiomi lajirikkaus nauta mustikka ruokaturva kasvihuonekaasu arviointi merkintä energia puristuskakku kuivaus jalostus maan kasvukunto viljat kestävä maatalous rehu valinta tutkijahaastattelu polyfenolit lajike Tutkittua tietoa luomusta antibiootit luomumaito lähiruoka juuristo polyfenoli torjunta-ainejäämä luonnontuotteet yhteistyö luomuliiketoiminta luomutilavierailu luomuperuna messut sipuli glyfosaatti ruokahävikki paikallinen ruokavalio luke ravitsemus sekaviljely evira Allium cepa hiilijalanjälki luomuviikko luomumaatalous Rhizoctonia solani perunaseitti ideapaperi vientitase luomutalous luomuinstituutin jalkauttaminen tilavierailu elintarviketuotanto mielipide tuotekehitys luomumakkara kasvilajike kansantalous luomuruoan hinta Suokas keruualue luomuinstituutti Lietlahden luomuporkkanatila Siiriäisen luomutila Riitta Koskinen Marja Pulkkinen Birgitta Partanen Brita Suokas ruoan hinta Pia Mäkelä luomuvalvonta pakollisesta rutiinista vahvuudeksi kotieläintiloilla tuotantosäännöt luomukotieläintilat luomukotieläinvalvonta kasvinjalostus Brita Matti Aho luomun kehittäminen seminaari julkaisu monitieteinen SOFI2014 juuret vehnä lyhytkortinen pitkäkortinen liiketoiminta multidisciplinary eettisyys aitous hunaja ruoka-aineallergia lisäaineet valkuainen Pekka Häkkinen puhtaus luomuruoan saatavuus research Etelä-Pohjanmaa luomubrändi Kenkävero Luomullako etumatkaa Etelä-Savolle meta-analyysi Scientific Seminar on Organid Food 2014 koulutustaso kadmium allergiat ylipaino kulutustottumukset hyvän sadon koe metsä luomukoulutukset valtakunnallinen tupakointi terveydentila Siiskonen Robert Streit metaani lanta luomueläintila linnusto ympäristötuki agroekologinen symbioosi ravinnetase ravinnekierrätys peltometsäviljely lihan laatu ilmastonmuutoksen hillintä mittari antibiootti kasvuhormoni elämäntyyli ympäristö immuunijärjestelmä agrometsätalous luomutilat eroosio ekosysteemipalvelut kanala Italia metallialtistus hivenaine eläintuotanto maan käyttö puutarhatuotanto laajentaminen rikkakasvilajisto markkinointi maine broileri peltoekosysteemi konferenssi luomuvehnä lehvästö sienifloora kasvinterveys vesistövaikutukset biodiversiteetti naudanlihan tuotanto Biofach kevytmuokkaus julkiset ruokapalvelut hankinnat CAP maatalouspolitiikka tukijärjestelmä nautakarja siipikarja lammas ravintola sukupuoli riskinarviointi elinkaariarviointi lomake luonnonkukka viherkaista hedelmätarha maaperämikrobit vanhat viljalajikkeet paikallisuus terveellinen ruokavalio regeneratiivinen maatalous kevätvehnä oppiminen ympäristötehokkuus jäämät satokasvi luomuruokajärjestelmä ruoka luonnollisuus indeksi kustannus sivuvirta ekstruusio seuranta partikkelikoko nautakarjatuote vienti virtuaalinen nettovesi liha käyttäytyminen arvostus soildiveragro peltokasvien viljely jauhatus päätöspuhe maanmuokkaus SDG luomututkimusseminaari luomun tiekartta strategia niveljalkaiset puolukka terveys sydän- ja verisuonisairaudet fenoliset yhdisteet tulevaisuus aluskasvi kestävä ruokaverkosto vaihtoehtoinen ruokakauppa tomaatti C-vitamiini viljelytekniikka kasvuolosuhteet pakkaus vastustuskyky typensidonta resurssit maistelu multavuus luomuhunaja Carina Tikkanen-Kaukanen Djamila Oinaala Sari Himanen typpipäästöt typpitalous vihannes peruna ruuantuotanto tilakoe matkailu haastattelu hyvinvointi tuotantojärjestelmä vertailu globaali tasting local organid food tutkimuspäällikkö innovaatio valkuaiskasvit naudat fosfori ekosysteemi ympäristövaikutus kenttäkoe luomututkija ruokakulttuuri ruoan tuotanto kaistasekaviljely kierrätysravinteet luomukuluttaja hyötyeliöt resilienssi mehiläinen kimalainen perhonen kukinta kehityssuunta ruoankulutus ulkomaankauppa hanke kotieläimet viljelyksellinen torjunta rapsi ravinnehuolto markkinat aluskasvit mikrobit perimä prosessointi mielikuva jalostajat kirppa kauppa luomusipulintuotanto sadonlisäys riski hyöty mahdollisuus ammattikeittiö jalostusaste rypsi taimisipuli uudistava maatalous