Artikkelit

Valitse alla olevista asiasanoista nähdäksesi kaikki aiheeseen liittyvät artikkelit.

Ohita avainsanat
luomu luomututkimus luomuruoka luomutuotanto monimuotoisuus kestävyys terveellisyys terveysvaikutus kasvinsuojeluaine kuluttajat luomuviljely maaperä kestävä kehitys tavanomainen ilmastonmuutos luomuvalvonta luomumetsä luomutuote luomukeruualue luomusertifiointi ruokaketju eläinten hyvinvointi laidunnus ympäristövaikutukset satotaso kasvinsuojelu sipulinnäivete biologinen torjunta luomusipuli luomutapahtumat antioksidantti viljelykierto energia luonnon monimuotoisuus maito tavanomainen viljely globaali ruokajärjestelmä EU ilmastovaikutukset mikrobisto elintarvike luomuelintarvikkeet luomubuumi agroekologia ruokajärjestelmä biokaasu alkutuotanto antibioottiresistentti lähiluomu turvallisuus rikkakasvien torjunta viljalajike Scientific seminar on Organic Food 2014 maatilaislajike torjunta-aine Fusarium spp. luomupäivät 2015 luomupäivät tutkimus nauta lajirikkaus mikrobiomi tutkijahaastattelu viljely okra kuluttaja kehittäminen rehu talous messut ruokaturva kuivaus merkintä mustikka puristuskakku tukijärjestelmä jalostus maan kasvukunto viljat kestävä maatalous viestintä maidontuotanto kasvihuonekaasu ruokinta arviointi lajike valinta Tutkittua tietoa luomusta antibiootit luomumaito lähiruoka juuristo polyfenoli torjunta-ainejäämä luonnontuotteet yhteistyö luomuliiketoiminta luomutilavierailu luomuperuna agroekologinen symbioosi ruokahävikki polyfenolit paikallinen ravitsemus ruokavalio luke glyfosaatti sekaviljely evira Allium cepa sipuli hiilijalanjälki Pia Mäkelä Matti Aho luomuvalvonta pakollisesta rutiinista vahvuudeksi kotieläintiloilla tuotantosäännöt luomukotieläintilat luomukotieläinvalvonta Suokas Brita keruualue Rhizoctonia solani luomuruoan hinta mielipide luomuviikko Brita Suokas perunaseitti ideapaperi vientitase luomumaatalous ruoan hinta Birgitta Partanen luomuinstituutti Riitta Koskinen matkailu tutkimuspäällikkö tilakoe peruna vihannes typpitalous typpipäästöt Sari Himanen Djamila Oinaala Marja Pulkkinen Carina Tikkanen-Kaukanen multavuus Robert Streit päätöspuhe Siiskonen Pekka Häkkinen luomutalous Lietlahden luomuporkkanatila Siiriäisen luomutila luomuhunaja kansantalous kasvilajike elintarviketuotanto valtakunnallinen Etelä-Pohjanmaa kadmium research multidisciplinary monitieteinen SOFI2014 juuret vehnä luomukoulutukset lyhytkortinen liiketoiminta eettisyys puhtaus aitous hunaja ruoka-aineallergia lisäaineet valkuainen pitkäkortinen tilavierailu metsä kulutustottumukset luomuinstituutin jalkauttaminen tuotekehitys luomumakkara haastattelu kasvinjalostus luomun kehittäminen luomuruoan saatavuus julkaisu hyvän sadon koe luomubrändi Luomullako etumatkaa Etelä-Savolle meta-analyysi Scientific Seminar on Organid Food 2014 koulutustaso allergiat tupakointi ylipaino terveydentila Kenkävero seminaari hyvinvointi vertailu kustannus sivuvirta ekstruusio partikkelikoko jauhatus nautakarjatuote vienti virtuaalinen nettovesi liha käyttäytyminen indeksi arvostus peltokasvien viljely jäämät seuranta ympäristötehokkuus elinkaariarviointi CAP maatalouspolitiikka nautakarja siipikarja lammas soildiveragro ravintola luonnollisuus luomuruokajärjestelmä luomueläintila linnusto ympäristötuki ravinnetase ravinnekierrätys peltometsäviljely ilmastonmuutoksen hillintä eroosio mittari antibiootti ruoka kasvuhormoni ympäristö immuunijärjestelmä agrometsätalous luomutilat ekosysteemipalvelut julkiset ruokapalvelut oppiminen hankinnat satokasvi elämäntyyli lanta sukupuoli lomake wild food wild collection luomutuotteet johtaminen sukupolvenvaihdos pölyttäjät kukkakaista petohyönteinen maanparannus hiilivaranto berries sivuvirrat ekologinen vaikutus sosiaalinen vaikutus uutiskirje monimuotoaineisto lajikejalostus uudistava viljely kotieläintiede omavaraisuus palkokasvit taloudellinen vaikutus riskinarviointi marjat primary production kevätvehnä luonnonkukka viherkaista hedelmätarha maaperämikrobit vanhat viljalajikkeet paikallisuus terveellinen ruokavalio regeneratiivinen maatalous uudistava maatalous microbiome peltosirkku sokerijuurikas öljykasvit kasvinviljely tutkimusstrategia tulevaisuuden luomu oppimateriaali luomu.fi luomusiemen työpaikka neonikotinoidit tuotantojärjestelmä metaani kanala pakkaus typensidonta valkuaiskasvit kotieläimet naudat ravinnehuolto markkinat aluskasvit mikrobit perimä kasvuolosuhteet prosessointi jalostajat kauppa taimisipuli luomusipulintuotanto sadonlisäys riski hyöty mahdollisuus ammattikeittiö mielikuva jalostusaste viljelytekniikka tomaatti globaali tasting local organid food maistelu ruuantuotanto resurssit aluskasvi luomututkimusseminaari luomun tiekartta strategia C-vitamiini niveljalkaiset terveys sydän- ja verisuonisairaudet fenoliset yhdisteet tulevaisuus kestävä vastustuskyky ruokaverkosto vaihtoehtoinen ruokakauppa puolukka lihan laatu rypsi kirppa metallialtistus hivenaine eläintuotanto maan käyttö puutarhatuotanto laajentaminen rikkakasvilajisto markkinointi maine peltoekosysteemi kevytmuokkaus Biofach luomuvehnä lehvästö sienifloora kasvinterveys vesistövaikutukset biodiversiteetti naudanlihan tuotanto Italia broileri konferenssi rapsi maanmuokkaus SDG viljelyksellinen torjunta luomukuluttaja fosfori ekosysteemi ympäristövaikutus kenttäkoe luomututkija ruokakulttuuri ruoan tuotanto kaistasekaviljely innovaatio kierrätysravinteet hanke resilienssi mehiläinen kimalainen perhonen kukinta kehityssuunta ruoankulutus ulkomaankauppa hyötyeliöt kiertotalous