Kirjaudu sisään
Siirry sisältöön
Luomuinstituutti
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Koulutus
  • Keitä olemme
    • Foorumi
    • Profiili
    • Kaikki tutkijat
  • Suomi
  • English
Skip to content

Artikkelit

Valitse alla olevista asiasanoista nähdäksesi kaikki aiheeseen liittyvät artikkelit.

Ohita avainsanat
Näytä lisää avainsanoja
luomututkimus luomutuotanto kestävyys luomuruoka luomutapahtumat luomu kuluttajat terveys maaperä tutkimus monimuotoisuus luonnon monimuotoisuus ruokajärjestelmä terveellisyys satotaso ympäristövaikutukset konferenssi luomuvalvonta rikkakasvien torjunta EU luomuelintarvikkeet omavaraisuus ilmastovaikutukset biologinen torjunta luomukeruualue torjunta-aine luomupäivät luomusertifiointi luomumetsä viljelykierto kasvinsuojeluaine tutkijahaastattelu laidunnus maatalouspolitiikka uudistava viljely eläinten hyvinvointi mikrobisto ruokaturva agroekologia lähiruoka biokaasu maatilaislajike messut viljat marjat kiertotalous kannattavuus palkokasvit lajikejalostus pölyttäjät luomutilat peltometsäviljely agroekologinen symbioosi puutarhatuotanto globaali ruokajärjestelmä CAP ravitsemus hiilijalanjälki sekaviljely tilavierailu kasvilajike luomubrändi markkinat antibiootit elinkaariarviointi regeneratiivinen maatalous öljykasvit tutkimusstrategia primary production luomutuotteet uutiskirje luontokato hankinnat microbiome ekosysteemipalvelut luomuhunaja markkinointi innovaatio resilienssi kierrätysravinteet ammattikeittiö tulevaisuus matkailu ruokahävikki luonnontuotteet lähiluomu ravinnekierrätys juhlavuosi
Näytä vähemmän avainsanoja

Alkutuotanto

Tietokortti: Kasvipeitteisyyden lisääminen avomaavihannesten viljelykierrossa parantaa maan kasvukuntoa

Artikkelit Kasvintuotanto Uutiset Ympäristövaikutukset

27.1.2023

Tietokortti: Juolavehnä hallintaan mekaanisin menetelmin

Alkutuotanto Artikkelit

11.1.2023

Luomu2.0-hankkeessa kokeiltiin uudistavaa luomuviljelyä

Alkutuotanto Artikkelit Uutiset

2.12.2022

Katso kaikki Alkutuotanto -artikkelit

Elintarvikkeet ja ravitsemus

Luomun kasvava kysyntä luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia

Elintarvikkeet ja ravitsemus

29.4.2021

Metsäluomu on mahdollisuuksien aarreaitta

Elintarvikkeet ja ravitsemus

23.4.2021

Viljat osana kestävää ja terveellistä ruokajärjestelmää – vanhojen viljalajikkeiden vaikutuksista terveydelle ja ravitsemukselle

Elintarvikkeet ja ravitsemus

22.9.2020

Katso kaikki Elintarvikkeet ja ravitsemus -artikkelit

Yhteiskunta ja markkinat

Metsänomistajat kiinnostuneita tuottamaan luonnontuotteita metsissään – luomusertifiointi houkuttaa, mutta siitä ei haluta maksaa

Artikkelit Tutkimus Yhteiskunta ja markkinat

28.2.2023

Vastakohdasta vaihtoehdoksi – miten luomun ja tavanomaisen eroa on hahmotettu?

Artikkelit Yhteiskunta ja markkinat

12.12.2022

Luomupeltoala jakautuu maakunnittain epätasaisesti – kolme keskeistä syytä nousee esiin

Artikkelit Tutkimus Uutiset Yhteiskunta ja markkinat

10.5.2022

Katso kaikki Yhteiskunta ja markkinat -artikkelit

Ympäristövaikutukset

Tietokortti: Kasvipeitteisyyden lisääminen avomaavihannesten viljelykierrossa parantaa maan kasvukuntoa

Artikkelit Kasvintuotanto Uutiset Ympäristövaikutukset

27.1.2023

Katsaus luomukahvin kestävyyteen

Artikkelit Ympäristövaikutukset

21.9.2022

Luomukuohuviinin hiilijalanjälki jää pieneksi

Tutkimus Ympäristövaikutukset

1.12.2021

Katso kaikki Ympäristövaikutukset-artikkelit

Luomuinstituutti_logo_b_nega.png
  • Etusivu
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeet
  • Artikkelit
  • Ajankohtaista
  • Keitä olemme

Facebook | Twitter | Instagram

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirjeemme