Artikkelit

Valitse alla olevista asiasanoista nähdäksesi kaikki aiheeseen liittyvät artikkelit.

Ohita avainsanat
luomu luomuruoka monimuotoisuus luomututkimus terveellisyys kestävyys luomutuotanto kuluttajat terveysvaikutus kasvinsuojeluaine maaperä luomuviljely tavanomainen kestävä kehitys luomukeruualue luomusertifiointi luomumetsä luomuvalvonta luomutuote antioksidantti viljelykierto ruokaketju kasvinsuojelu biologinen torjunta sipulinnäivete luomusipuli ilmastonmuutos luonnon monimuotoisuus satotaso alkutuotanto biokaasu luomupäivät elintarvike luomupäivät 2015 tavanomainen viljely Fusarium spp. ilmastovaikutukset luomubuumi mikrobisto EU globaali ruokajärjestelmä rikkakasvien torjunta luomutapahtumat torjunta-aine luomuelintarvikkeet tutkimus Scientific seminar on Organic Food 2014 turvallisuus lähiluomu antibioottiresistentti talous Allium cepa maito sipuli ruokahävikki luomuperuna kasvihuonekaasu valinta viljely lajike ruokinta kehittäminen kuivaus mustikka puristuskakku polyfenolit hiilijalanjälki okra messut luke ruokavalio ravitsemus Tutkittua tietoa luomusta evira luomutilavierailu kuluttaja laidunnus ruokaturva paikallinen antibiootit luomumaito lähiruoka maatilaislajike viljalajike tutkijahaastattelu juuristo polyfenoli torjunta-ainejäämä mikrobiomi lajirikkaus merkintä luonnontuotteet rehu luomuliiketoiminta nauta ruokajärjestelmä agroekologia glyfosaatti viljat yhteistyö ympäristövaikutukset jalostus kestävä maatalous nautakarja aluskasvi hyvän sadon koe siipikarja kukinta resurssit metsä ruuantuotanto tukijärjestelmä maistelu luomukoulutukset valtakunnallinen kehityssuunta kimalainen local organid food Etelä-Pohjanmaa perhonen lammas sukupuoli ravintola seminaari luonnonkukka Luomullako etumatkaa Etelä-Savolle ruoankulutus kevätvehnä meta-analyysi lomake kulutustottumukset luomututkimusseminaari koulutustaso riskinarviointi allergiat tupakointi maatalouspolitiikka ylipaino terveydentila Scientific Seminar on Organid Food 2014 tasting multidisciplinary mehiläinen kierrätysravinteet eettisyys puhtaus kaistasekaviljely aitous soildiveragro ruoan tuotanto hyötyeliöt hunaja ruokakulttuuri hyvinvointi lisäaineet arvostus luomututkija haastattelu käyttäytyminen ruoka-aineallergia CAP liiketoiminta vertailu kadmium research elinkaariarviointi viherkaista monitieteinen ympäristötehokkuus resilienssi tuotantojärjestelmä SOFI2014 hanke jäämät globaali vehnä lyhytkortinen peltokasvien viljely pitkäkortinen seuranta juuret Kenkävero hedelmätarha kasvuhormoni Lietlahden luomuporkkanatila prosessointi elämäntyyli luomuinstituutti mielikuva ympäristö jalostajat immuunijärjestelmä Siiriäisen luomutila Pekka Häkkinen agrometsätalous taimisipuli luomutilat luomusipulintuotanto ekosysteemipalvelut sadonlisäys julkiset ruokapalvelut riski kauppa oppiminen antibiootti Riitta Koskinen ympäristötuki tuotantosäännöt agroekologinen symbioosi luomuvalvonta pakollisesta rutiinista vahvuudeksi kotieläintiloilla ravinnetase markkinat ravinnekierrätys Matti Aho aluskasvit perimä peltometsäviljely ilmastonmuutoksen hillintä Brita Suokas eroosio Birgitta Partanen mikrobit mittari Marja Pulkkinen arviointi Pia Mäkelä luomukotieläintilat hyöty Siiskonen sivuvirta typpitalous ekstruusio luomukuluttaja valkuainen partikkelikoko jauhatus vihannes nautakarjatuote typpipäästöt peruna tilakoe fosfori ekosysteemi virtuaalinen nettovesi ympäristövaikutus tutkimuspäällikkö liha kenttäkoe vienti hankinnat Sari Himanen sekaviljely mahdollisuus satokasvi päätöspuhe ammattikeittiö luomuruokajärjestelmä Robert Streit jalostusaste ruoka kustannus multavuus luonnollisuus luomuhunaja rapsi indeksi Carina Tikkanen-Kaukanen kirppa Djamila Oinaala viljelyksellinen torjunta rypsi ulkomaankauppa linnusto luomueläintila maanmuokkaus luomumakkara kevytmuokkaus tuotekehitys kestävä metallialtistus luomuinstituutin jalkauttaminen elintarviketuotanto hivenaine tulevaisuus vastustuskyky vaihtoehtoinen ruokakauppa eläintuotanto maan käyttö puutarhatuotanto tilavierailu laajentaminen kansantalous ruokaverkosto rikkakasvilajisto kasvilajike innovaatio maan kasvukunto luomubrändi luomun tiekartta maaperämikrobit strategia vanhat viljalajikkeet julkaisu niveljalkaiset luomuruoan saatavuus uudistava maatalous puolukka terveys terveellinen ruokavalio luomun kehittäminen sydän- ja verisuonisairaudet SDG regeneratiivinen maatalous kasvinjalostus fenoliset yhdisteet paikallisuus luomukotieläinvalvonta luomutalous markkinointi valkuaiskasvit eläinten hyvinvointi mielipide kotieläimet luomuruoan hinta naudanlihan tuotanto ruoan hinta naudat Italia luomuviikko broileri maidontuotanto lihan laatu keruualue metaani Brita ravinnehuolto lanta Suokas kanala tomaatti biodiversiteetti Rhizoctonia solani luomumaatalous maine C-vitamiini vientitase peltoekosysteemi ideapaperi viljelytekniikka Biofach typensidonta kasvuolosuhteet luomuvehnä pakkaus lehvästö sienifloora energia kasvinterveys perunaseitti vesistövaikutukset konferenssi matkailu