Artikkelit

Valitse allaolevista tägeistä nähdäksesi kaikki aiheeseen liittyvät artikkelit, tai skrollaa alaspäin ja selaile artikkeleita hankkeittain.

Ohita avainsanat
luomu luomuruoka monimuotoisuus terveellisyys luomututkimus kuluttajat terveysvaikutus maaperä luomuviljely tavanomainen kestävyys kasvinsuojeluaine luomusertifiointi luomuvalvonta kestävä kehitys ilmastonmuutos antioksidantti viljelykierto sipulinnäivete luomumetsä luomusipuli luomukeruualue luomutuotanto biologinen torjunta kasvinsuojelu satotaso luomutuote biokaasu luomupäivät luomupäivät 2015 tavanomainen viljely Fusarium spp. ruokaketju rikkakasvien torjunta luomutapahtumat torjunta-aine Scientific seminar on Organic Food 2014 turvallisuus lähiluomu antibioottiresistentti luonnon monimuotoisuus lajike kehittäminen viljely Allium cepa maito valinta ruokahävikki ruokinta evira luomuperuna sipuli elintarvike puristuskakku kuluttaja mustikka kuivaus hiilijalanjälki okra messut luke ruokavalio ravitsemus Tutkittua tietoa luomusta merkintä polyfenolit kasvihuonekaasu luomutilavierailu mikrobisto paikallinen luomumaito lähiruoka maatilaislajike viljalajike tutkijahaastattelu juuristo tutkimus polyfenoli torjunta-ainejäämä mikrobiomi lajirikkaus antibiootit globaali ruokajärjestelmä ympäristövaikutukset laidunnus rehu glyfosaatti nauta ruokaturva EU viljat yhteistyö agroekologia riskinarviointi allergiat kehityssuunta sukupuoli ylipaino terveydentila ravintola kulutustottumukset lammas tupakointi kukinta hyvän sadon koe luonnontuotteet siipikarja resurssit metsä nautakarja ruuantuotanto bibliometrinen analyysi koulutustaso perhonen aluskasvi Scientific Seminar on Organid Food 2014 ulkomaankauppa lomake maistelu niveljalkaiset julkaisu vanhat viljalajikkeet strategia maaperämikrobit luomun tiekartta luomubrändi maan kasvukunto luomututkimusseminaari 9.2.2015 Kenkävero viherkaista seminaari luonnonkukka Luomullako etumatkaa Etelä-Savolle jalostus ruoankulutus kevätvehnä meta-analyysi hedelmätarha luomukoulutukset luomututkija tukijärjestelmä pitkäkortinen vertailu tuotantojärjestelmä liiketoiminta hyötyeliöt kierrätysravinteet eettisyys puhtaus kaistasekaviljely peltokasvien viljely aitous ruoan tuotanto hunaja ruoka-aineallergia ruokakulttuuri hyvinvointi lisäaineet arvostus kestävä maatalous käyttäytyminen soildiveragro valtakunnallinen lyhytkortinen globaali kimalainen local organid food Etelä-Pohjanmaa maatalouspolitiikka tasting CAP mehiläinen kadmium luomuelintarvikkeet vehnä research multidisciplinary monitieteinen ympäristötehokkuus resilienssi SOFI2014 seuranta hanke juuret jäämät elinkaariarviointi haastattelu luomuruoan saatavuus paikallisuus Pekka Häkkinen kauppa agrometsätalous taimisipuli luomutilat luomusipulintuotanto ekosysteemipalvelut sadonlisäys julkiset ruokapalvelut immuunijärjestelmä riski hyöty hankinnat Siiskonen mahdollisuus satokasvi päätöspuhe ammattikeittiö luomuruokajärjestelmä Robert Streit oppiminen jalostusaste jalostajat mielikuva aluskasvit peltometsäviljely Pia Mäkelä ilmastonmuutoksen hillintä Brita Suokas eroosio Birgitta Partanen mikrobit mittari ympäristö Marja Pulkkinen Riitta Koskinen perimä antibiootti Siiriäisen luomutila kasvuhormoni Lietlahden luomuporkkanatila prosessointi elämäntyyli luomuinstituutti arviointi Matti Aho ruoka rypsi vienti tilakoe fosfori ekosysteemi virtuaalinen nettovesi ympäristövaikutus tutkimuspäällikkö ekotoksikologia liha alkutuotanto maitotila Eurooppa lajirunsaus luennot aamuluennot katsaus syksy2014 Kiina kysymyksiä matkailu kenttäkoe multavuus peruna vihannes luonnollisuus luomuhunaja rapsi indeksi Carina Tikkanen-Kaukanen kirppa Djamila Oinaala viljelyksellinen torjunta sekaviljely nautakarjatuote kustannus typpipäästöt sivuvirta typpitalous ekstruusio luomukuluttaja valkuainen partikkelikoko jauhatus Sari Himanen puolukka ravinnekierrätys ravinnetase luomuliiketoiminta vastustuskyky ruokaverkosto vaihtoehtoinen ruokakauppa eläintuotanto maan käyttö puutarhatuotanto tilavierailu hivenaine laajentaminen rikkakasvilajisto luomutalous tomaatti markkinointi luomumaatalous bioaktiiviset yhdisteet maine C-vitamiini vientitase kansantalous peltoekosysteemi elintarviketuotanto metallialtistus terveys terveellinen ruokavalio luomun kehittäminen sydän- ja verisuonisairaudet SDG regeneratiivinen maatalous kasvinjalostus fenoliset yhdisteet innovaatio luomuinstituutin jalkauttaminen uudistava maatalous tulevaisuus maanmuokkaus luomubuumi luomumakkara ruokajärjestelmä kevytmuokkaus tuotekehitys kestävä kasvilajike markkinat ideapaperi Biofach Italia broileri kanala maidontuotanto lihan laatu keruualue metaani Brita ravinnehuolto naudat lanta talous luomueläintila luomukotieläinvalvonta linnusto luomukotieläintilat ympäristötuki tuotantosäännöt agroekologinen symbioosi luomuvalvonta pakollisesta rutiinista vahvuudeksi kotieläintiloilla Suokas viljelytekniikka ruoan hinta luomuruoan hinta kasvuolosuhteet konferenssi luomuvehnä pakkaus lehvästö sienifloora energia kasvinterveys perunaseitti naudanlihan tuotanto ilmastovaikutukset Rhizoctonia solani typensidonta biodiversiteetti luomuviikko valkuaiskasvit eläinten hyvinvointi mielipide kotieläimet vesistövaikutukset kulutusmerkit