Artikkelit

Valitse alla olevista asiasanoista nähdäksesi kaikki aiheeseen liittyvät artikkelit.

Ohita avainsanat
luomu luomuruoka monimuotoisuus luomututkimus terveellisyys kuluttajat terveysvaikutus luomuviljely kestävyys luomutuotanto kasvinsuojeluaine maaperä tavanomainen kestävä kehitys luomutuote luomukeruualue luomusertifiointi luomumetsä luomuvalvonta ruokaketju kasvinsuojelu ilmastonmuutos viljelykierto luomusipuli biologinen torjunta antioksidantti sipulinnäivete luonnon monimuotoisuus luomubuumi luomuelintarvikkeet elintarvike ilmastovaikutukset mikrobisto EU globaali ruokajärjestelmä satotaso tavanomainen viljely alkutuotanto rikkakasvien torjunta biokaasu luomupäivät 2015 Fusarium spp. luomutapahtumat torjunta-aine tutkimus Scientific seminar on Organic Food 2014 turvallisuus lähiluomu antibioottiresistentti luomupäivät mikrobiomi tutkijahaastattelu messut okra kuluttaja maito viljely talous lajirikkaus ruokinta kehittäminen ympäristövaikutukset kasvihuonekaasu laidunnus ruokaturva valinta merkintä mustikka puristuskakku kuivaus jalostus viljat kestävä maatalous agroekologia lajike rehu glyfosaatti polyfenolit Tutkittua tietoa luomusta antibiootit luomumaito lähiruoka maatilaislajike viljalajike juuristo polyfenoli torjunta-ainejäämä luonnontuotteet yhteistyö luomuliiketoiminta nauta luomutilavierailu ruokajärjestelmä paikallinen ruokavalio luke hiilijalanjälki ravitsemus Allium cepa sipuli ruokahävikki luomuperuna evira Rhizoctonia solani Brita keruualue ruoan hinta luomuruoan hinta mielipide luomuviikko perunaseitti kansantalous vientitase luomumaatalous luomutalous Suokas tilavierailu elintarviketuotanto luomuinstituutin jalkauttaminen ideapaperi luomukotieläinvalvonta Pia Mäkelä tuotantosäännöt luomuhunaja multavuus Robert Streit päätöspuhe Siiskonen Pekka Häkkinen luomuinstituutti luomukotieläintilat Lietlahden luomuporkkanatila Riitta Koskinen Marja Pulkkinen Birgitta Partanen Brita Suokas tuotekehitys Matti Aho luomuvalvonta pakollisesta rutiinista vahvuudeksi kotieläintiloilla Siiriäisen luomutila luomumakkara luomubrändi kasvinjalostus research multidisciplinary monitieteinen SOFI2014 juuret vehnä lyhytkortinen kadmium pitkäkortinen eettisyys puhtaus aitous hunaja ruoka-aineallergia lisäaineet valkuainen liiketoiminta kasvilajike Etelä-Pohjanmaa luomukoulutukset luomun kehittäminen luomuruoan saatavuus julkaisu Carina Tikkanen-Kaukanen Kenkävero seminaari Luomullako etumatkaa Etelä-Savolle valtakunnallinen meta-analyysi koulutustaso tupakointi ylipaino terveydentila kulutustottumukset hyvän sadon koe metsä Scientific Seminar on Organid Food 2014 allergiat Djamila Oinaala Sari Himanen luomueläintila linnusto ympäristötuki agroekologinen symbioosi ravinnetase ravinnekierrätys peltometsäviljely ilmastonmuutoksen hillintä eroosio lanta mittari antibiootti kasvuhormoni elämäntyyli ympäristö immuunijärjestelmä agrometsätalous luomutilat ekosysteemipalvelut arviointi julkiset ruokapalvelut metaani kanala maan käyttö puutarhatuotanto laajentaminen rikkakasvilajisto markkinointi maine peltoekosysteemi Biofach konferenssi lihan laatu luomuvehnä sienifloora kasvinterveys vesistövaikutukset biodiversiteetti eläinten hyvinvointi naudanlihan tuotanto Italia broileri lehvästö eläintuotanto oppiminen satokasvi maatalouspolitiikka tukijärjestelmä nautakarja siipikarja lammas ravintola sukupuoli riskinarviointi lomake CAP kevätvehnä viherkaista hedelmätarha maan kasvukunto maaperämikrobit vanhat viljalajikkeet paikallisuus terveellinen ruokavalio regeneratiivinen maatalous luonnonkukka hankinnat elinkaariarviointi seuranta luomuruokajärjestelmä ruoka luonnollisuus indeksi kustannus sivuvirta ekstruusio partikkelikoko ympäristötehokkuus jauhatus vienti virtuaalinen nettovesi liha käyttäytyminen arvostus soildiveragro peltokasvien viljely jäämät nautakarjatuote sekaviljely hivenaine kevytmuokkaus terveys sydän- ja verisuonisairaudet fenoliset yhdisteet tulevaisuus kestävä vastustuskyky ruokaverkosto vaihtoehtoinen ruokakauppa puolukka tomaatti viljelytekniikka kasvuolosuhteet pakkaus energia typensidonta valkuaiskasvit kotieläimet naudat C-vitamiini maidontuotanto niveljalkaiset luomun tiekartta typpipäästöt typpitalous vihannes peruna tilakoe tutkimuspäällikkö matkailu haastattelu hyvinvointi strategia tuotantojärjestelmä globaali tasting local organid food maistelu ruuantuotanto resurssit aluskasvi luomututkimusseminaari vertailu metallialtistus ravinnehuolto aluskasvit kenttäkoe luomututkija ruokakulttuuri ruoan tuotanto kaistasekaviljely kierrätysravinteet hyötyeliöt hanke resilienssi ympäristövaikutus mehiläinen perhonen kukinta kehityssuunta ruoankulutus ulkomaankauppa SDG innovaatio maanmuokkaus kimalainen markkinat ekosysteemi luomukuluttaja mikrobit perimä prosessointi mielikuva jalostajat kauppa taimisipuli luomusipulintuotanto fosfori sadonlisäys hyöty mahdollisuus ammattikeittiö jalostusaste rypsi rapsi kirppa viljelyksellinen torjunta riski uudistava maatalous