Artikkelit

Valitse alla olevista asiasanoista nähdäksesi kaikki aiheeseen liittyvät artikkelit.

Ohita avainsanat
luomu luomututkimus luomuruoka luomutuotanto monimuotoisuus terveellisyys kestävyys terveysvaikutus kuluttajat kasvinsuojeluaine luomuviljely maaperä tavanomainen kestävä kehitys luomutuote luomukeruualue luomusertifiointi luomumetsä luomuvalvonta ilmastonmuutos eläinten hyvinvointi laidunnus ruokaketju kasvinsuojelu sipulinnäivete biologinen torjunta luomusipuli antioksidantti viljelykierto ruokajärjestelmä luonnon monimuotoisuus maito tavanomainen viljely satotaso ympäristövaikutukset globaali ruokajärjestelmä mikrobisto ilmastovaikutukset elintarvike luomuelintarvikkeet luomubuumi EU rikkakasvien torjunta alkutuotanto biokaasu luomupäivät lähiluomu turvallisuus maatilaislajike viljalajike Scientific seminar on Organic Food 2014 antibioottiresistentti torjunta-aine luomutapahtumat Fusarium spp. luomupäivät 2015 tutkimus nauta maidontuotanto talous viljely kehittäminen kuluttaja okra mikrobiomi lajirikkaus agroekologia rehu puristuskakku kasvihuonekaasu arviointi merkintä mustikka ruokinta kuivaus tukijärjestelmä jalostus maan kasvukunto viljat kestävä maatalous ruokaturva energia tutkijahaastattelu lajike valinta Tutkittua tietoa luomusta antibiootit luomumaito lähiruoka juuristo polyfenoli torjunta-ainejäämä luonnontuotteet yhteistyö luomuliiketoiminta luomutilavierailu luomuperuna messut sipuli polyfenolit glyfosaatti paikallinen ravitsemus ruokavalio luke ruokahävikki hiilijalanjälki sekaviljely evira Allium cepa Rhizoctonia solani perunaseitti ideapaperi vientitase luomumaatalous luomutalous kansantalous tilavierailu elintarviketuotanto luomuinstituutin jalkauttaminen tuotekehitys luomuviikko luomumakkara kasvilajike kasvinjalostus mielipide Brita ruoan hinta Lietlahden luomuporkkanatila Siiriäisen luomutila Riitta Koskinen Marja Pulkkinen Birgitta Partanen Brita Suokas Pia Mäkelä luomuruoan hinta Matti Aho tuotantosäännöt luomukotieläintilat luomukotieläinvalvonta Suokas luomun kehittäminen keruualue luomuvalvonta pakollisesta rutiinista vahvuudeksi kotieläintiloilla luomuruoan saatavuus Luomullako etumatkaa Etelä-Savolle luomubrändi SOFI2014 juuret vehnä lyhytkortinen pitkäkortinen liiketoiminta monitieteinen eettisyys aitous hunaja ruoka-aineallergia lisäaineet valkuainen luomuinstituutti puhtaus julkaisu multidisciplinary kadmium Kenkävero seminaari meta-analyysi Scientific Seminar on Organid Food 2014 koulutustaso allergiat research tupakointi terveydentila hyvän sadon koe metsä luomukoulutukset valtakunnallinen Etelä-Pohjanmaa ylipaino kulutustottumukset Pekka Häkkinen päätöspuhe lihan laatu metaani lanta luomueläintila linnusto ympäristötuki agroekologinen symbioosi ravinnetase ravinnekierrätys kanala peltometsäviljely eroosio mittari antibiootti kasvuhormoni elämäntyyli ympäristö immuunijärjestelmä agrometsätalous ilmastonmuutoksen hillintä luomutilat broileri naudanlihan tuotanto kevytmuokkaus metallialtistus hivenaine eläintuotanto maan käyttö puutarhatuotanto laajentaminen rikkakasvilajisto markkinointi Italia maine Biofach konferenssi luomuvehnä lehvästö sienifloora kasvinterveys vesistövaikutukset biodiversiteetti peltoekosysteemi maanmuokkaus ekosysteemipalvelut oppiminen elinkaariarviointi CAP maatalouspolitiikka nautakarja siipikarja lammas ravintola sukupuoli riskinarviointi ympäristötehokkuus lomake luonnonkukka viherkaista hedelmätarha maaperämikrobit vanhat viljalajikkeet paikallisuus terveellinen ruokavalio regeneratiivinen maatalous kevätvehnä julkiset ruokapalvelut seuranta peltokasvien viljely hankinnat satokasvi luomuruokajärjestelmä ruoka luonnollisuus indeksi kustannus sivuvirta jäämät ekstruusio jauhatus nautakarjatuote vienti virtuaalinen nettovesi liha käyttäytyminen arvostus soildiveragro partikkelikoko Siiskonen innovaatio ulkomaankauppa aluskasvi luomututkimusseminaari luomun tiekartta strategia niveljalkaiset puolukka terveys sydän- ja verisuonisairaudet fenoliset yhdisteet resurssit tulevaisuus vastustuskyky ruokaverkosto vaihtoehtoinen ruokakauppa tomaatti C-vitamiini viljelytekniikka kasvuolosuhteet kestävä pakkaus ruuantuotanto local organid food Robert Streit multavuus luomuhunaja Carina Tikkanen-Kaukanen Djamila Oinaala Sari Himanen typpipäästöt typpitalous vihannes maistelu peruna tutkimuspäällikkö matkailu haastattelu hyvinvointi tuotantojärjestelmä vertailu globaali tasting tilakoe SDG typensidonta kotieläimet luomukuluttaja fosfori ekosysteemi ympäristövaikutus kenttäkoe luomututkija ruokakulttuuri ruoan tuotanto kaistasekaviljely viljelyksellinen torjunta kierrätysravinteet hanke resilienssi mehiläinen kimalainen perhonen kukinta kehityssuunta ruoankulutus hyötyeliöt valkuaiskasvit kirppa rypsi naudat ravinnehuolto markkinat aluskasvit mikrobit perimä prosessointi mielikuva rapsi jalostajat taimisipuli luomusipulintuotanto sadonlisäys riski hyöty mahdollisuus ammattikeittiö jalostusaste kauppa uudistava maatalous