Artikkelit

Valitse alla olevista asiasanoista nähdäksesi kaikki aiheeseen liittyvät artikkelit.

Ohita avainsanat
luomu luomuruoka monimuotoisuus luomututkimus luomutuotanto terveellisyys terveysvaikutus kestävyys kuluttajat kasvinsuojeluaine luomuviljely maaperä tavanomainen kestävä kehitys luomutuote luomukeruualue luomusertifiointi luomumetsä luomuvalvonta laidunnus ruokaketju kasvinsuojelu ilmastonmuutos biologinen torjunta sipulinnäivete luomusipuli antioksidantti viljelykierto tavanomainen viljely luomubuumi luomuelintarvikkeet elintarvike eläinten hyvinvointi ilmastovaikutukset mikrobisto EU globaali ruokajärjestelmä ympäristövaikutukset satotaso maito luonnon monimuotoisuus rikkakasvien torjunta luomupäivät lähiluomu turvallisuus Scientific seminar on Organic Food 2014 tutkimus torjunta-aine antibioottiresistentti Fusarium spp. luomupäivät 2015 biokaasu alkutuotanto luomutapahtumat agroekologia ruokinta maidontuotanto talous viljely kehittäminen kuluttaja okra messut tutkijahaastattelu nauta mustikka ruokaturva kasvihuonekaasu arviointi merkintä valinta puristuskakku kuivaus jalostus maan kasvukunto viljat kestävä maatalous rehu lajike lajirikkaus glyfosaatti polyfenolit Tutkittua tietoa luomusta antibiootit luomumaito lähiruoka maatilaislajike viljalajike juuristo polyfenoli torjunta-ainejäämä luonnontuotteet yhteistyö luomuliiketoiminta mikrobiomi luomuperuna ruokajärjestelmä paikallinen ravitsemus ruokavalio luke hiilijalanjälki luomutilavierailu Allium cepa sipuli ruokahävikki evira mielipide luomuviikko Rhizoctonia solani perunaseitti ideapaperi vientitase luomumaatalous luomutalous tilavierailu elintarviketuotanto luomuruoan hinta luomuinstituutin jalkauttaminen tuotekehitys luomumakkara kansantalous ruoan hinta luomukotieläintilat Brita Siiskonen Pekka Häkkinen luomuinstituutti Lietlahden luomuporkkanatila Siiriäisen luomutila Riitta Koskinen Marja Pulkkinen keruualue Birgitta Partanen Pia Mäkelä Matti Aho luomuvalvonta pakollisesta rutiinista vahvuudeksi kotieläintiloilla tuotantosäännöt kasvilajike luomukotieläinvalvonta Suokas Brita Suokas kasvinjalostus seminaari luomuruoan saatavuus monitieteinen SOFI2014 juuret vehnä lyhytkortinen pitkäkortinen liiketoiminta multidisciplinary eettisyys aitous hunaja ruoka-aineallergia lisäaineet valkuainen päätöspuhe puhtaus luomun kehittäminen research Etelä-Pohjanmaa julkaisu luomubrändi Kenkävero Luomullako etumatkaa Etelä-Savolle meta-analyysi Scientific Seminar on Organid Food 2014 koulutustaso kadmium allergiat terveydentila kulutustottumukset hyvän sadon koe metsä luomukoulutukset valtakunnallinen tupakointi ylipaino Robert Streit luomuhunaja metaani lanta luomueläintila linnusto ympäristötuki agroekologinen symbioosi ravinnetase ravinnekierrätys peltometsäviljely lihan laatu ilmastonmuutoksen hillintä mittari antibiootti kasvuhormoni elämäntyyli ympäristö immuunijärjestelmä agrometsätalous luomutilat eroosio ekosysteemipalvelut kanala Italia metallialtistus hivenaine eläintuotanto maan käyttö puutarhatuotanto laajentaminen rikkakasvilajisto markkinointi maine broileri peltoekosysteemi konferenssi luomuvehnä lehvästö sienifloora kasvinterveys vesistövaikutukset biodiversiteetti naudanlihan tuotanto Biofach kevytmuokkaus julkiset ruokapalvelut hankinnat CAP maatalouspolitiikka tukijärjestelmä nautakarja siipikarja lammas ravintola sukupuoli riskinarviointi elinkaariarviointi lomake luonnonkukka viherkaista hedelmätarha maaperämikrobit vanhat viljalajikkeet paikallisuus terveellinen ruokavalio regeneratiivinen maatalous kevätvehnä oppiminen ympäristötehokkuus jäämät satokasvi luomuruokajärjestelmä ruoka luonnollisuus indeksi kustannus sivuvirta ekstruusio seuranta partikkelikoko nautakarjatuote vienti virtuaalinen nettovesi liha käyttäytyminen arvostus soildiveragro peltokasvien viljely jauhatus multavuus maanmuokkaus SDG luomun tiekartta strategia niveljalkaiset puolukka terveys sydän- ja verisuonisairaudet fenoliset yhdisteet tulevaisuus kestävä luomututkimusseminaari vastustuskyky vaihtoehtoinen ruokakauppa tomaatti C-vitamiini viljelytekniikka kasvuolosuhteet pakkaus energia ruokaverkosto typensidonta aluskasvi ruuantuotanto Carina Tikkanen-Kaukanen Djamila Oinaala sekaviljely Sari Himanen typpipäästöt typpitalous vihannes peruna tilakoe resurssit tutkimuspäällikkö haastattelu hyvinvointi tuotantojärjestelmä vertailu globaali tasting local organid food maistelu matkailu innovaatio valkuaiskasvit naudat fosfori ekosysteemi ympäristövaikutus kenttäkoe luomututkija ruokakulttuuri ruoan tuotanto kaistasekaviljely kierrätysravinteet luomukuluttaja hyötyeliöt resilienssi mehiläinen kimalainen perhonen kukinta kehityssuunta ruoankulutus ulkomaankauppa hanke kotieläimet viljelyksellinen torjunta rapsi ravinnehuolto markkinat aluskasvit mikrobit perimä prosessointi mielikuva jalostajat kirppa kauppa luomusipulintuotanto sadonlisäys riski hyöty mahdollisuus ammattikeittiö jalostusaste rypsi taimisipuli uudistava maatalous