Artikkelit

Valitse alla olevista asiasanoista nähdäksesi kaikki aiheeseen liittyvät artikkelit.

Ohita avainsanat
luomu luomuruoka monimuotoisuus luomututkimus terveellisyys luomutuotanto kuluttajat terveysvaikutus kestävyys luomuviljely kasvinsuojeluaine maaperä tavanomainen kestävä kehitys luomutuote luomukeruualue luomusertifiointi luomumetsä luomuvalvonta ruokaketju kasvinsuojelu ilmastonmuutos viljelykierto luomusipuli biologinen torjunta antioksidantti sipulinnäivete luonnon monimuotoisuus luomubuumi luomuelintarvikkeet elintarvike ilmastovaikutukset mikrobisto EU globaali ruokajärjestelmä satotaso tavanomainen viljely alkutuotanto rikkakasvien torjunta biokaasu antibioottiresistentti lähiluomu turvallisuus Scientific seminar on Organic Food 2014 tutkimus luomupäivät luomutapahtumat Fusarium spp. luomupäivät 2015 torjunta-aine maito agroekologia viljely kehittäminen kuluttaja okra messut tutkijahaastattelu mikrobiomi lajirikkaus ympäristövaikutukset talous arviointi ruokaturva kasvihuonekaasu ruokinta merkintä mustikka puristuskakku kuivaus jalostus maan kasvukunto viljat kestävä maatalous laidunnus valinta rehu polyfenolit lajike Tutkittua tietoa luomusta antibiootit luomumaito lähiruoka maatilaislajike viljalajike juuristo polyfenoli torjunta-ainejäämä luonnontuotteet yhteistyö luomuliiketoiminta luomutilavierailu nauta luomuperuna glyfosaatti ruokajärjestelmä ravitsemus ruokavalio luke paikallinen evira Allium cepa sipuli ruokahävikki hiilijalanjälki perunaseitti ruoan hinta luomuruoan hinta mielipide luomuviikko Rhizoctonia solani ideapaperi tilavierailu luomumaatalous luomutalous kansantalous keruualue elintarviketuotanto luomuinstituutin jalkauttaminen tuotekehitys vientitase Brita luomuvalvonta pakollisesta rutiinista vahvuudeksi kotieläintiloilla luomukotieläinvalvonta Robert Streit päätöspuhe Siiskonen Pekka Häkkinen luomuinstituutti Lietlahden luomuporkkanatila Siiriäisen luomutila Suokas Riitta Koskinen Birgitta Partanen Brita Suokas Pia Mäkelä Matti Aho luomumakkara tuotantosäännöt luomukotieläintilat Marja Pulkkinen kasvilajike Kenkävero luomun kehittäminen research multidisciplinary monitieteinen SOFI2014 juuret vehnä lyhytkortinen kadmium pitkäkortinen eettisyys puhtaus aitous hunaja ruoka-aineallergia lisäaineet valkuainen liiketoiminta kasvinjalostus Etelä-Pohjanmaa luomukoulutukset luomuruoan saatavuus julkaisu luomubrändi multavuus seminaari Luomullako etumatkaa Etelä-Savolle meta-analyysi valtakunnallinen Scientific Seminar on Organid Food 2014 allergiat tupakointi terveydentila kulutustottumukset hyvän sadon koe metsä koulutustaso ylipaino luomuhunaja Djamila Oinaala metaani lanta luomueläintila linnusto ympäristötuki agroekologinen symbioosi ravinnetase ravinnekierrätys peltometsäviljely lihan laatu ilmastonmuutoksen hillintä mittari antibiootti kasvuhormoni elämäntyyli ympäristö immuunijärjestelmä agrometsätalous luomutilat eroosio ekosysteemipalvelut kanala Italia hivenaine eläintuotanto maan käyttö puutarhatuotanto laajentaminen rikkakasvilajisto markkinointi maine peltoekosysteemi broileri Biofach luomuvehnä lehvästö sienifloora kasvinterveys vesistövaikutukset biodiversiteetti eläinten hyvinvointi naudanlihan tuotanto konferenssi metallialtistus julkiset ruokapalvelut hankinnat CAP maatalouspolitiikka tukijärjestelmä nautakarja siipikarja lammas ravintola sukupuoli riskinarviointi elinkaariarviointi lomake luonnonkukka viherkaista hedelmätarha maaperämikrobit vanhat viljalajikkeet paikallisuus terveellinen ruokavalio regeneratiivinen maatalous kevätvehnä oppiminen ympäristötehokkuus jäämät satokasvi luomuruokajärjestelmä ruoka luonnollisuus indeksi kustannus sivuvirta ekstruusio seuranta partikkelikoko nautakarjatuote vienti virtuaalinen nettovesi liha käyttäytyminen arvostus soildiveragro peltokasvien viljely jauhatus Carina Tikkanen-Kaukanen kevytmuokkaus innovaatio niveljalkaiset puolukka terveys sydän- ja verisuonisairaudet fenoliset yhdisteet tulevaisuus kestävä vastustuskyky ruokaverkosto strategia vaihtoehtoinen tomaatti C-vitamiini viljelytekniikka kasvuolosuhteet pakkaus energia typensidonta valkuaiskasvit ruokakauppa kotieläimet luomun tiekartta aluskasvi sekaviljely Sari Himanen typpipäästöt typpitalous vihannes peruna tilakoe tutkimuspäällikkö matkailu luomututkimusseminaari haastattelu tuotantojärjestelmä vertailu globaali tasting local organid food maistelu ruuantuotanto resurssit hyvinvointi maanmuokkaus naudat ravinnehuolto ekosysteemi ympäristövaikutus kenttäkoe luomututkija ruokakulttuuri ruoan tuotanto kaistasekaviljely kierrätysravinteet hyötyeliöt fosfori hanke mehiläinen kimalainen perhonen kukinta kehityssuunta ruoankulutus ulkomaankauppa SDG resilienssi maidontuotanto luomukuluttaja kirppa markkinat aluskasvit mikrobit perimä prosessointi mielikuva jalostajat kauppa viljelyksellinen torjunta taimisipuli sadonlisäys riski hyöty mahdollisuus ammattikeittiö jalostusaste rypsi rapsi luomusipulintuotanto uudistava maatalous