Olisiko vähemmän ruokaa meille riittävästi? 03.02.2021 Blogit Hyvin usein saa kuulla, että luomu on tehotonta. Kun… Lue lisää
Tutkijat vaativat parannuksia maataloustukijärjestelmään 18.05.2020 Yhteiskunta ja markkinat Eurooppalaiset tutkijat painottavat maatalouden kestävyysmuutoksen välttämättömyyttä. Euroopan Unionin yhteinen… Lue lisää
Elinkaariarvioinnin nykyiset menetelmät eivät huomioi luomutuotannon ympäristöhyötyjä 07.04.2020 Ympäristövaikutukset Elinkaariarvioinnin (LCA) menetelmiä käytetään laajasti ruoantuotantotapojen ympäristövaikutusten arvioinnissa ja… Lue lisää
Ruokaostosten kestävyysvalinnat – systemaattinen katsaus elintarvikkeiden merkintöjen arvostukseen 16.03.2020 Elintarvikkeet ja ravitsemus Brittiläisessä katsausartikkelissa tutkittiin kuluttajien suhtautumista ruoan terveys-, ympäristö- ja… Lue lisää
Ruoan ympäristövaikutusten vähentäminen on ruoantuottajien, ruokaketjun muiden toimijoiden ja kuluttajien yhteinen asia 01.08.2018 Ympäristövaikutukset Ruoantuotannon ympäristövaikutukset syntyvät miljoonien tuottajien toiminnan seurauksena. Saman tuotteen… Lue lisää
Kohti kestävämpää tuotantoa – tähtäimessä Luomu 3.0 22.06.2017 AlkutuotantoTiedotteet Professori Dr. Gerold Rahmannin tutkimustyö on keskittynyt kestävien tuotantojärjestelmien… Lue lisää
Luomu 2000-luvulla – osana ruokaturvallisuuden säilyttämistä 19.06.2017 AlkutuotantoTapahtumatTiedotteetYmpäristövaikutukset Professori John P. Reganoldilla on yli 30 vuoden ura… Lue lisää