Luomututkimus nyt ja tulevaisuudessa

Luomuinstituutti järjesti tutkijatyöpajan ”Luomututkimus nyt ja tulevaisuudessa” 24.4.2018 Helsingin Viikissä.

Työpajassa keskusteltiin luomututkimuksen tulevaisuudesta mm. ruokajärjestelmän ja puutarha-alan näkökulmista. Työpajan kansainvälinen vahvistus saatiin Luomututkimuskeskus FiBL:stä, kun mittavissa tutkimushankkeissa mukana ollut luomututkija Adrian Müller piti esityksen (videoyhteydellä) kestävästä ruokajärjestelmästä.

Työpajassa tunnistettuja luomututkimustarpeita ohjataan uuden luomututkimusohjelman valmistelutyöhön.

d6b2491_eo1505-300x201.jpg

Pääset nauttimaan tilaisuuden hedelmistä nyt myös itse.

Adrian Müller (Luomututkimuskeskus FiBL): What is a sustainable food system – Considerations on efficiency, consistency and sufficiency.

LUENTO: https://connect.funet.fi/pvda51wip941/

DIAT: Muller_SustainableFoodSystems_Helsinki_24_4_2018

Vilja Varho (Luonnonvarakeskus Luke): Puutarha-alan tulevaisuuskuvat.

DIAT: Vilja luomutyöpaja 180422