Ruoan ympäristövaikutusten vähentäminen on ruoantuottajien, ruokaketjun muiden toimijoiden ja kuluttajien yhteinen asia 01.08.2018 Ympäristövaikutukset Ruoantuotannon ympäristövaikutukset syntyvät miljoonien tuottajien toiminnan seurauksena. Saman tuotteen… Lue lisää
Kuusi kuvaa luomututkija Jaakko Nuutilan elämästä – podcast ja artikkeli 31.07.2018 Uutiset ”Jaakko Nuutila on Luonnonvarakeskuksen (Luke) tutkija. Luonnonvarakeskus on tutkimus-… Lue lisää
Luomuinstituutti OKRA:ssa 2018 11.07.2018 Uutiset Okra-messut olivat Luomuinstituutille menestyksekkäät. Paljon keskustelua luomutuotannosta ja uusia… Lue lisää
FT Hanna Tuomisto kestävien ruokajärjestelmien apulaisprofessoriksi 04.07.2018 Uutiset Luomuinstituutin tieteellisen neuvottelukunnan jäsen, vanhempi tutkija FT Hanna Tuomisto… Lue lisää