Luomuinstituutti
    • Hankkeet
    • Tutkimustiivistelmät
    • Tutkimustarpeet
    • Koulutus
    • Uutiset
    • Blogit
    • Uutiskirjeet
    • Tapahtumat
    • Artikkelit
  • Luomumyytit
    • Tietoa Luomuinstituutista
    • Tutkijaverkosto
    • Ohjausryhmä
    • Yhteystiedot
    • Tietosuoja
  • English


Avainsana: tutkimus

  • Luonnonmukaisen tuotannon tulevaisuus Euroopassa – Euroopan komission toimintasuunnitelma 2021-2027
    Uutiset

    Luonnonmukaisen tuotannon tulevaisuus Euroopassa – Euroopan komission toimintasuunnitelma 2021-2027

    30.3.2021
  • Viljojen monimuotoisuuden edistäminen vaihtoehtoisten ja kestävien ruokajärjestelmien avulla
    Yhteiskunta ja markkinat

    Viljojen monimuotoisuuden edistäminen vaihtoehtoisten ja kestävien ruokajärjestelmien avulla

    22.9.2020
  • Pysyvät luonnonkukkakaistat lisäävät luomuhedelmätarhojen toiminnallista monimuotoisuutta
    Ympäristövaikutukset

    Pysyvät luonnonkukkakaistat lisäävät luomuhedelmätarhojen toiminnallista monimuotoisuutta

    25.6.2020
  • Nautakarjatuotteiden vienti vesirikkailta alueilta: Tapaustutkimus Suomesta
    Alkutuotanto, Eläintuotanto

    Nautakarjatuotteiden vienti vesirikkailta alueilta: Tapaustutkimus Suomesta

    2.1.2020
  • Mustikkajauheen taika talteen – kuivauksen ja fraktioinnin vaikutus polyfenolien pysyvyyteen
    Elintarvikkeet ja ravitsemus

    Mustikkajauheen taika talteen – kuivauksen ja fraktioinnin vaikutus polyfenolien pysyvyyteen

    28.10.2019
  • Terveydelle haitallisimmat hyönteisten torjunta-aineet halvimpia
    Yhteiskunta ja markkinat

    Terveydelle haitallisimmat hyönteisten torjunta-aineet halvimpia

    24.9.2019
  • FNI-indeksi ruoan luonnollisuusasteen mittaamiseen
    Elintarvikkeet ja ravitsemus

    FNI-indeksi ruoan luonnollisuusasteen mittaamiseen

    18.9.2019
  • Rikastetulla lantaseoksella lisää metaania ja monimuotoisempi mikrobipopulaatio biokaasureaktorissa
    Alkutuotanto

    Rikastetulla lantaseoksella lisää metaania ja monimuotoisempi mikrobipopulaatio biokaasureaktorissa

    13.5.2019
  • Karjalle syötetty rehu ja lannan käsittely vaikuttavat hiilijalanjälkeen
    Ympäristövaikutukset

    Karjalle syötetty rehu ja lannan käsittely vaikuttavat hiilijalanjälkeen

    23.4.2019
  • Vaihtoehtoiset ruokaverkostot osana kestävämpää ruokajärjestelmää
    Yhteiskunta ja markkinat

    Vaihtoehtoiset ruokaverkostot osana kestävämpää ruokajärjestelmää

    30.11.2017
  • Terveysnäkökulma monitieteisen luomututkimusseminaarin yhdistävä tekijä
    Uutiset

    Terveysnäkökulma monitieteisen luomututkimusseminaarin yhdistävä tekijä

    7.11.2014
Edellinen sivu
1 2

Tutkimus ja kehitys

Tutkijoille

Luomumyytit

Ajankohtaista

Tietoa meistä

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Saavutettavuusseloste

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje