Tutkimus ja kehittäminen
Hankkeet
Tutkimustiivistelmät
Tutkimustarpeet
Koulutus
Ajankohtaista
Uutiset
Blogit
Uutiskirjeet
Tapahtumat
Artikkelit
Luomumyytit
Tietoa meistä
Tietoa Luomuinstituutista
Tutkijaverkosto
Ohjausryhmä
Yhteystiedot
Tietosuoja
English
Hae sivustolta
Avainsana:
tutkimus
Uutiset
Luonnonmukaisen tuotannon tulevaisuus Euroopassa – Euroopan komission toimintasuunnitelma 2021-2027
30.3.2021
Yhteiskunta ja markkinat
Viljojen monimuotoisuuden edistäminen vaihtoehtoisten ja kestävien ruokajärjestelmien avulla
22.9.2020
Ympäristövaikutukset
Pysyvät luonnonkukkakaistat lisäävät luomuhedelmätarhojen toiminnallista monimuotoisuutta
25.6.2020
Alkutuotanto
,
Eläintuotanto
Nautakarjatuotteiden vienti vesirikkailta alueilta: Tapaustutkimus Suomesta
2.1.2020
Elintarvikkeet ja ravitsemus
Mustikkajauheen taika talteen – kuivauksen ja fraktioinnin vaikutus polyfenolien pysyvyyteen
28.10.2019
Yhteiskunta ja markkinat
Terveydelle haitallisimmat hyönteisten torjunta-aineet halvimpia
24.9.2019
Elintarvikkeet ja ravitsemus
FNI-indeksi ruoan luonnollisuusasteen mittaamiseen
18.9.2019
Alkutuotanto
Rikastetulla lantaseoksella lisää metaania ja monimuotoisempi mikrobipopulaatio biokaasureaktorissa
13.5.2019
Ympäristövaikutukset
Karjalle syötetty rehu ja lannan käsittely vaikuttavat hiilijalanjälkeen
23.4.2019
Yhteiskunta ja markkinat
Vaihtoehtoiset ruokaverkostot osana kestävämpää ruokajärjestelmää
30.11.2017
Uutiset
Terveysnäkökulma monitieteisen luomututkimusseminaarin yhdistävä tekijä
7.11.2014
Edellinen sivu
1
2