Tieteenkesyttäjä 2019 11.04.2019 Uutiset Luomuinstituutin johtaja Sari Iivonen on nimetty vuoden 2019 Tieteenkesyttäjäksi… Lue lisää
Luomuruoan laatu ja terveyshyödyt 10.04.2019 Elintarvikkeet ja ravitsemus Luonnonmukaisesti tuotetun ja tavanomaisen ruoan ravitsemuksellista laatua vertailtiin italialaisessa… Lue lisää
Organic Eprints kansallisten editorien koulutus ja kokous Pariisissa 1.-3.4.2019 08.04.2019 Uutiset Organic Eprints on avoin luomututkimusta kokoava kansainvälinen tietokanta, jota… Lue lisää
Luomupellon pitkäaikaiset ilmastovaikutukset 03.04.2019 Ympäristövaikutukset Maatalous aiheuttaa suoraan arviolta 10-12 % globaaleista ilmastovaikutuksista. Jos… Lue lisää