Luomuinstituutti
    • Hankkeet
    • Tutkimustiivistelmät
    • Tutkimustarpeet
    • Koulutus
    • Uutiset
    • Blogit
    • Uutiskirjeet
    • Tapahtumat
    • Artikkelit
  • Luomumyytit
    • Tietoa Luomuinstituutista
    • Tutkijaverkosto
    • Ohjausryhmä
    • Yhteystiedot
    • Tietosuoja
  • English


Avainsana: kestävyys

  • Tietokortti: Kasvipeitteisyyden lisääminen avomaavihannesten viljelykierrossa parantaa maan kasvukuntoa
    Artikkelit, Kasvintuotanto, Uutiset, Ympäristövaikutukset

    Tietokortti: Kasvipeitteisyyden lisääminen avomaavihannesten viljelykierrossa parantaa maan kasvukuntoa

    27.1.2023
  • Luomupäivillä korostettiin luomun vahvuuksia nykyisessä maailmantilanteessa
    Uutiset

    Luomupäivillä korostettiin luomun vahvuuksia nykyisessä maailmantilanteessa

    15.11.2022
  • Puolueita evästettiin tulevalle hallituskaudelle
    Uutiset

    Puolueita evästettiin tulevalle hallituskaudelle

    3.10.2022
  • Katsaus luomukahvin kestävyyteen
    Artikkelit, Ympäristövaikutukset

    Katsaus luomukahvin kestävyyteen

    21.9.2022
  • Ekologinen tehostaminen voi toimia väylänä kestävään maatalouteen
    Alkutuotanto, Artikkelit

    Ekologinen tehostaminen voi toimia väylänä kestävään maatalouteen

    16.9.2022
  • Väitös: Agroekologiset symbioosit ovat kestävän, kiertotalouden mukaisen ruokajärjestelmän perusta
    Tiedotteet, Tutkimus

    Väitös: Agroekologiset symbioosit ovat kestävän, kiertotalouden mukaisen ruokajärjestelmän perusta

    30.8.2022
  • Luomu torjuu lajikatoa ja tuo ratkaisuja vihreään siirtymään
    Tiedotteet

    Luomu torjuu lajikatoa ja tuo ratkaisuja vihreään siirtymään

    11.11.2021
  • Ruoan terveellisyyttä pitää tarkastella omaa lajiamme laajemmin
    Blogit

    Ruoan terveellisyyttä pitää tarkastella omaa lajiamme laajemmin

    8.10.2021
  • Olisiko vähemmän ruokaa meille riittävästi?
    Blogit

    Olisiko vähemmän ruokaa meille riittävästi?

    3.2.2021
  • Tutkijat vaativat parannuksia maataloustukijärjestelmään
    Yhteiskunta ja markkinat

    Tutkijat vaativat parannuksia maataloustukijärjestelmään

    18.5.2020
  • Elinkaariarvioinnin nykyiset menetelmät eivät huomioi luomutuotannon ympäristöhyötyjä
    Ympäristövaikutukset

    Elinkaariarvioinnin nykyiset menetelmät eivät huomioi luomutuotannon ympäristöhyötyjä

    7.4.2020
  • Ruokaostosten kestävyysvalinnat – systemaattinen katsaus elintarvikkeiden merkintöjen arvostukseen
    Elintarvikkeet ja ravitsemus

    Ruokaostosten kestävyysvalinnat – systemaattinen katsaus elintarvikkeiden merkintöjen arvostukseen

    16.3.2020
Edellinen sivu
1 2 3
Seuraava sivu

Tutkimus ja kehitys

Tutkijoille

Luomumyytit

Ajankohtaista

Tietoa meistä

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Saavutettavuusseloste

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje