Tutkimus ja kehittäminen
Hankkeet
Tutkimustiivistelmät
Tutkimustarpeet
Koulutus
Ajankohtaista
Uutiset
Blogit
Uutiskirjeet
Tapahtumat
Artikkelit
Luomumyytit
Tietoa meistä
Tietoa Luomuinstituutista
Tutkijaverkosto
Ohjausryhmä
Yhteystiedot
Tietosuoja
English
Hae sivustolta
Avainsana:
kestävyys
Artikkelit
,
Kasvintuotanto
,
Uutiset
,
Ympäristövaikutukset
Tietokortti: Kasvipeitteisyyden lisääminen avomaavihannesten viljelykierrossa parantaa maan kasvukuntoa
27.1.2023
Uutiset
Luomupäivillä korostettiin luomun vahvuuksia nykyisessä maailmantilanteessa
15.11.2022
Uutiset
Puolueita evästettiin tulevalle hallituskaudelle
3.10.2022
Artikkelit
,
Ympäristövaikutukset
Katsaus luomukahvin kestävyyteen
21.9.2022
Alkutuotanto
,
Artikkelit
Ekologinen tehostaminen voi toimia väylänä kestävään maatalouteen
16.9.2022
Tiedotteet
,
Tutkimus
Väitös: Agroekologiset symbioosit ovat kestävän, kiertotalouden mukaisen ruokajärjestelmän perusta
30.8.2022
Tiedotteet
Luomu torjuu lajikatoa ja tuo ratkaisuja vihreään siirtymään
11.11.2021
Blogit
Ruoan terveellisyyttä pitää tarkastella omaa lajiamme laajemmin
8.10.2021
Blogit
Olisiko vähemmän ruokaa meille riittävästi?
3.2.2021
Yhteiskunta ja markkinat
Tutkijat vaativat parannuksia maataloustukijärjestelmään
18.5.2020
Ympäristövaikutukset
Elinkaariarvioinnin nykyiset menetelmät eivät huomioi luomutuotannon ympäristöhyötyjä
7.4.2020
Elintarvikkeet ja ravitsemus
Ruokaostosten kestävyysvalinnat – systemaattinen katsaus elintarvikkeiden merkintöjen arvostukseen
16.3.2020
Edellinen sivu
1
2
3
Seuraava sivu