Tutkimus ja kehittäminen
Hankkeet
Tutkimustiivistelmät
Tutkimustarpeet
Koulutus
Ajankohtaista
Uutiset
Blogit
Uutiskirjeet
Tapahtumat
Artikkelit
Luomumyytit
Tietoa meistä
Tietoa Luomuinstituutista
Tutkijaverkosto
Ohjausryhmä
Yhteystiedot
Tietosuoja
English
Hae sivustolta
Avainsana:
luomuruoka
Artikkelit
,
Elintarvikkeet ja ravitsemus
,
Uutiset
Elintarvikepäivä 2023 luotasi luomuun
1.6.2023
Tutkimus
,
Ympäristövaikutukset
Luomukuohuviinin hiilijalanjälki jää pieneksi
1.12.2021
Tiedotteet
Luomu torjuu lajikatoa ja tuo ratkaisuja vihreään siirtymään
11.11.2021
Blogit
Ruoan terveellisyyttä pitää tarkastella omaa lajiamme laajemmin
8.10.2021
Blogit
Luomua ilman muuta?
28.1.2021
Elintarvikkeet ja ravitsemus
Sukupuolen ja terveyshuolen vaikutus luomuruokavalintaa seuraaviin ruokavalintoihin
11.6.2020
Elintarvikkeet ja ravitsemus
Ruokaostosten kestävyysvalinnat – systemaattinen katsaus elintarvikkeiden merkintöjen arvostukseen
16.3.2020
Yhteiskunta ja markkinat
Hanki arvostusta ostamalla luomuruokaa!
26.2.2020
Elintarvikkeet ja ravitsemus
Ihmistoiminnan ja elämäntyylien vaikutus ja kytkennät mikrobistoon, terveyteen ja ekosysteemeihin
4.7.2019
Elintarvikkeet ja ravitsemus
Luomuruoan laatu ja terveyshyödyt
10.4.2019
Elintarvikkeet ja ravitsemus
Heikentääkö prosessointi mielikuvaa luomun terveellisyydestä ja mausta?
23.1.2018
Elintarvikkeet ja ravitsemus
Luomuhedelmien ja -vihannesten tarjoaminen pakkaamattomana voi edistää niiden myyntiä
1.12.2017
Edellinen sivu
1
2
3
Seuraava sivu