Tutkimus ja kehittäminen
Hankkeet
Tutkimustiivistelmät
Tutkimustarpeet
Koulutus
Ajankohtaista
Uutiset
Blogit
Uutiskirjeet
Tapahtumat
Artikkelit
Luomumyytit
Tietoa meistä
Tietoa Luomuinstituutista
Tutkijaverkosto
Ohjausryhmä
Yhteystiedot
Tietosuoja
English
Hae sivustolta
Avainsana:
luomututkimus
Yhteiskunta ja markkinat
Hanki arvostusta ostamalla luomuruokaa!
26.2.2020
Ympäristövaikutukset
Miten paljon luomutuotanto edistää luonnon monimuotoisuutta lauhkealla vyöhykkeellä?
11.2.2020
Elintarvikkeet ja ravitsemus
Maapallon ruoantuotannon luomuistaminen 100 %:sesti muuttaisi merkittävästi vallitsevia viljelykiertoja ja tuotantokasvivalikoimaa
27.8.2019
Elintarvikkeet ja ravitsemus
Maidon torjunta-aine-, antibiootti- ja kasvuhormonijäämät tavanomaisessa ja luomutuotannossa
27.6.2019
Yhteiskunta ja markkinat
Luomutuotannon mittarit analyyttisessä hierarkiaprosessissa
25.6.2019
Ympäristövaikutukset
Luomueläintilat hyödyttävät maatalousympäristössä pesiviä lintuja
16.5.2019
Ympäristövaikutukset
Luomupellon pitkäaikaiset ilmastovaikutukset
3.4.2019
Alkutuotanto
,
Kasvintuotanto
Luomuvehnän lehvästön sieniyhteisöt ovat monimuotoisia
27.3.2019
Alkutuotanto
Luonnonmukainen viljely tukee maaperän mikrobiston monimuotoisuutta ja peltoekosysteemin toimintaa
9.2.2019
Yhteiskunta ja markkinat
Luomukulutus viestittää sosiaalisesti arvostetuista piirteistä: arvoperustalla rooli mielikuvissa
8.2.2019
Ympäristövaikutukset
Palauttaako luomutuotanto peltokasvillisuuden monimuotoisuuden?
8.2.2019
Alkutuotanto
Muokkausmenetelmien vaikutus maan kasvukuntoon
29.1.2019
Edellinen sivu
1
…
6
7
8
9
10
Seuraava sivu