Tutkimus ja kehittäminen
Hankkeet
Tutkimustiivistelmät
Tutkimustarpeet
Koulutus
Ajankohtaista
Uutiset
Blogit
Uutiskirjeet
Tapahtumat
Artikkelit
Luomumyytit
Tietoa meistä
Tietoa Luomuinstituutista
Tutkijaverkosto
Ohjausryhmä
Yhteystiedot
Tietosuoja
English
Hae sivustolta
Avainsana:
luomututkimus
Elintarvikkeet ja ravitsemus
Sukupuolen ja terveyshuolen vaikutus luomuruokavalintaa seuraaviin ruokavalintoihin
11.6.2020
Alkutuotanto
Yksinkertainen testimenetelmä on kehitetty tautia aiheuttavien Fusarium oxysporum -sienten tunnistamiseen satosipuleista
9.6.2020
Alkutuotanto
,
Uutiset
Kestävää maataloutta maaperäeliöiden monimuotoisuuden näkökulmasta
6.3.2020
Yhteiskunta ja markkinat
Hanki arvostusta ostamalla luomuruokaa!
26.2.2020
Ympäristövaikutukset
Miten paljon luomutuotanto edistää luonnon monimuotoisuutta lauhkealla vyöhykkeellä?
11.2.2020
Elintarvikkeet ja ravitsemus
Maapallon ruoantuotannon luomuistaminen 100 %:sesti muuttaisi merkittävästi vallitsevia viljelykiertoja ja tuotantokasvivalikoimaa
27.8.2019
Elintarvikkeet ja ravitsemus
Maidon torjunta-aine-, antibiootti- ja kasvuhormonijäämät tavanomaisessa ja luomutuotannossa
27.6.2019
Yhteiskunta ja markkinat
Luomutuotannon mittarit analyyttisessä hierarkiaprosessissa
25.6.2019
Ympäristövaikutukset
Luomueläintilat hyödyttävät maatalousympäristössä pesiviä lintuja
16.5.2019
Ympäristövaikutukset
Luomupellon pitkäaikaiset ilmastovaikutukset
3.4.2019
Alkutuotanto
,
Kasvintuotanto
Luomuvehnän lehvästön sieniyhteisöt ovat monimuotoisia
27.3.2019
Alkutuotanto
Luonnonmukainen viljely tukee maaperän mikrobiston monimuotoisuutta ja peltoekosysteemin toimintaa
9.2.2019
Edellinen sivu
1
…
6
7
8
9
10
11
Seuraava sivu