Luomuinstituutti
    • Hankkeet
    • Tutkimustiivistelmät
    • Tutkimustarpeet
    • Koulutus
    • Uutiset
    • Blogit
    • Uutiskirjeet
    • Tapahtumat
    • Artikkelit
  • Luomumyytit
    • Tietoa Luomuinstituutista
    • Tutkijaverkosto
    • Ohjausryhmä
    • Yhteystiedot
    • Tietosuoja
  • English


Avainsana: kuluttajat

  • Mitä luomuruoan terveellisyys merkitsee kuluttajille?
    Elintarvikkeet ja ravitsemus

    Mitä luomuruoan terveellisyys merkitsee kuluttajille?

    7.5.2020
  • Ruokaostosten kestävyysvalinnat – systemaattinen katsaus elintarvikkeiden merkintöjen arvostukseen
    Elintarvikkeet ja ravitsemus

    Ruokaostosten kestävyysvalinnat – systemaattinen katsaus elintarvikkeiden merkintöjen arvostukseen

    16.3.2020
  • Hanki arvostusta ostamalla luomuruokaa!
    Yhteiskunta ja markkinat

    Hanki arvostusta ostamalla luomuruokaa!

    26.2.2020
  • Luomukulutus viestittää sosiaalisesti arvostetuista piirteistä: arvoperustalla rooli mielikuvissa
    Yhteiskunta ja markkinat

    Luomukulutus viestittää sosiaalisesti arvostetuista piirteistä: arvoperustalla rooli mielikuvissa

    8.2.2019
  • Suomalaisten ruoankulutuksen ulkoistetut ympäristövaikutukset
    Ympäristövaikutukset

    Suomalaisten ruoankulutuksen ulkoistetut ympäristövaikutukset

    23.11.2018
  • Ruoan ympäristövaikutusten vähentäminen on ruoantuottajien, ruokaketjun muiden toimijoiden ja kuluttajien yhteinen asia
    Ympäristövaikutukset

    Ruoan ympäristövaikutusten vähentäminen on ruoantuottajien, ruokaketjun muiden toimijoiden ja kuluttajien yhteinen asia

    1.8.2018
  • Luomuhedelmien ja -vihannesten tarjoaminen pakkaamattomana voi edistää niiden myyntiä
    Elintarvikkeet ja ravitsemus

    Luomuhedelmien ja -vihannesten tarjoaminen pakkaamattomana voi edistää niiden myyntiä

    1.12.2017
  • Vaihtoehtoiset ruokaverkostot osana kestävämpää ruokajärjestelmää
    Yhteiskunta ja markkinat

    Vaihtoehtoiset ruokaverkostot osana kestävämpää ruokajärjestelmää

    30.11.2017
  • Säännöllisesti luomuruokaa syövien terveydentila ja kulutustottumukset poikkeavat muista
    Yhteiskunta ja markkinat

    Säännöllisesti luomuruokaa syövien terveydentila ja kulutustottumukset poikkeavat muista

    9.1.2015
Edellinen sivu
1 2

Tutkimus ja kehitys

Tutkijoille

Luomumyytit

Ajankohtaista

Tietoa meistä

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Saavutettavuusseloste

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje