Tutkimus ja kehittäminen
Hankkeet
Tutkimustiivistelmät
Tutkimustarpeet
Koulutus
Ajankohtaista
Uutiset
Blogit
Uutiskirjeet
Tapahtumat
Artikkelit
Luomumyytit
Tietoa meistä
Tietoa Luomuinstituutista
Tutkijaverkosto
Ohjausryhmä
Yhteystiedot
Tietosuoja
English
Hae sivustolta
Avainsana:
kuluttajat
Elintarvikkeet ja ravitsemus
Mitä luomuruoan terveellisyys merkitsee kuluttajille?
7.5.2020
Elintarvikkeet ja ravitsemus
Ruokaostosten kestävyysvalinnat – systemaattinen katsaus elintarvikkeiden merkintöjen arvostukseen
16.3.2020
Yhteiskunta ja markkinat
Hanki arvostusta ostamalla luomuruokaa!
26.2.2020
Yhteiskunta ja markkinat
Luomukulutus viestittää sosiaalisesti arvostetuista piirteistä: arvoperustalla rooli mielikuvissa
8.2.2019
Ympäristövaikutukset
Suomalaisten ruoankulutuksen ulkoistetut ympäristövaikutukset
23.11.2018
Ympäristövaikutukset
Ruoan ympäristövaikutusten vähentäminen on ruoantuottajien, ruokaketjun muiden toimijoiden ja kuluttajien yhteinen asia
1.8.2018
Elintarvikkeet ja ravitsemus
Luomuhedelmien ja -vihannesten tarjoaminen pakkaamattomana voi edistää niiden myyntiä
1.12.2017
Yhteiskunta ja markkinat
Vaihtoehtoiset ruokaverkostot osana kestävämpää ruokajärjestelmää
30.11.2017
Yhteiskunta ja markkinat
Säännöllisesti luomuruokaa syövien terveydentila ja kulutustottumukset poikkeavat muista
9.1.2015
Edellinen sivu
1
2